naturlige tænder whiteners

Flere og flere mennesker synes at beskæftige sig med farven på deres tænder . Denne nyfundne bevidsthed har ført mange mennesker til at tage større omhu i deres perlemorsfarvet hvide , men det har også ført til ankomsten af en række obskure produkter og mall-kridtning stationer , der kan gøre mere skade på dine tænder end godt . Hvis du leder efter en metode med til at gøre dit smil uden brug af kemikalier , kan du blive glad for at erfare, at der er nogle temmelig effektive midler til naturligt blege dine tænder , og de findes ( ikke så overraskende ) i tandpasta sideskib .

Identifikation


En af de mest udbredte produkter til naturligt tandblegning dine tænder kan findes i din købmand producere sektion : . jordbærret . Selv om det kan synes at trodse logik , især i lyset af alle de reklamer der viser bær farvningen en persons smil, æblesyre indenfor et jordbær faktisk fungerer som en naturlig kridtning instrument . Væsentligt , kan denne lille stykke af produkter buff væk farvning fra kaffe , vin eller nikotin , blandt andre misfarve agenter .

Funktion


Selvom en simpel knalde af jordbær kan hurtigt fjerne nogle pletter fra tænderne , kan du øge sin effektivitet ved at lave din egen " tandpasta . " I en lille skål , knuse en enkelt modent jordbær i en grød . Tilføj 1 /2 tsk . af bagepulver og bland indtil godt blandet . Glat blandingen over dine tænder og lad det stå i ca 5 minutter . Børst dine tænder med en butik-mærke tandpasta og skyl . Dine tænder skal være en hvidere end før . På grund af karakteren af syre i jordbær , bør du ikke anvende denne blanding mere end en gang om ugen , da det kan beskadige emaljen på dine tænder.

Potentielle


En alternativ metode , som mange mennesker sværger ved , er at bruge et andet element findes i produkterne midtergangen-den orange . Faktisk er det skaller af en orange , der ofte bruges til at naturligt blege dine tænder , men du bliver nødt til at købe hele frugter til at ansætte denne teknik ( medmindre , naturligvis , er du ud at spise , og der er en skive på din plade som en garniture ) . Hvem vidste restauranter har leveret en " gratis " hjælp af børster tænder i årevis ? Du skal blot gnide indersiden af skallen langs overfladen af tænderne for at give dem en hurtig polish .

En anden teknik naturligt hvidtning tænderne er at lave en slags hvidtning vask ud af en lidt citronsaft og salt . Det kan lyde som noget, du gerne drikke en kold , men det er angiveligt at arbejde . Dybest set er det vaske lavet af en 3- til -1 forhold citron til salt ( 3 spsk . citronsaft til 1 spsk . salt ) . Hvislen det i munden i omkring et minut eller deromkring, så pensel som du normalt ville

Advarsel


Det er bedst at bruge et naturligt sure produkt-. som appelsiner , citroner og endda jordbær-i moderate mængder. Dette gælder også deres anvendelse som naturlige tænder-blegemidler . Må ikke anvende nogen af de ovennævnte blandinger mere end en gang om ugen , da dette kan beskadige emaljen på dine tænder. Selvfølgelig betyder det ikke, at du skal simpelthen suppleant dem . Kun bruge nogen form for fysisk kridtning agent en gang om ugen eller mindre .

Ekspert Insight

En af de mest " naturlige " måder at hvidtning tænderne er at få dem professionelt renset på din tandlæge kontor . Dette har intet at gøre med at anvende en kridtning agent til tænderne , det udelukkende har at gøre med grundig rengøring . Mange mennesker rent faktisk vidner om hvidere tænder , når de tilføjer en ekstra besøg hvert år . I stedet for at gå hver 6 måneder , vil de lave en aftale for hver 4 .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.