tænderskæren nattevagt anbefalinger

Omkring 20 procent af alle voksne slibe deres tænder , mens du sover. Tænderskæren-også kaldet bruxism-opstår , når den forreste og nederste række af tænder er ikke foret op på grund af flere faktorer : en overbite , forskydning af kæben eller tidsmæssige kæbeleddet syndrom
Tandlæger anbefaler at bruge en mund vagt . det er en plastkappe puttet i munden , der skaber en barriere og gør det umuligt at slibe tænderne

Identifikation


Bruxism kan forekomme på alle alderstrin, og er ofte relateret til stress . Normalt er det en partner eller familiemedlem, som bemærker, at du er slibning tænderne om natten .
En mund pladen kan skræddersyet af din tandlæge , så du kan bære det om natten for at forhindre tænderskæren . Der er også flere gode versioner , der kan købes online for mindre end $ 40 ( se Resources nedenfor ) . Tal med din tandlæge for at se , hvad der er bedst for dig .

Betydning


Venstre ukontrolleret , kan bruxim føre til nedslidning af tænderne , som vil gøre det sværere at tygge maden ordentligt . Det kan også føre til større følsomhed over for varme og kolde fødevarer . Bruxism kan også resultere i hovedpine , nakkesmerter eller mund ømhed . Som tænderskæren sker oftest om natten , er det næsten umuligt at frivilligt stoppe adfærd .

Overvejelser


Hvis du har en overbite eller underbid , kan det ikke være muligt at bære en one-size -fits -all mund vagt købt online eller fra et apotek . Eksperimentere med en version på din tandlæge kontor . Hvis du ikke har nogen alvorlige skævhed i tænderne eller kæben , har du måske succes med en ikke-skik mund plade .

Misforståelser


Den største misforståelse er , at bruxism er ikke en alvorlig medicinsk problem . Selvom det ikke er alle, der skærer tænder vil opleve hovedpine eller smerter i nakken , er bruxism skade tænderne . Det er vigtigt at opretholde integriteten i tænderne , så du kan ordentligt tygge og fordøje maden .

Advarsel

Du må ikke ignorere bruxism . Selv hvis du ikke lider nogen smerte eller ubehag , men tror du slibe dine tænder om natten , se din tandlæge . Hun kan vurdere dig og anbefaler , at du får en skræddersyet munden plade eller købe en generisk version online eller fra et apotek .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.