Fordelene ved laser tandblegning

Med en slags kamera installeret i næsten hver eneste af teknologi i dag , er et billede-perfekte smil vigtigere end nogensinde . På grund af dette, har tænder-kridtning produkter vundet stor popularitet . Der er mange måder at blege tænder , laser tandblegning er en god mulighed , fordi det er hurtigt , sikkert og konsekvent

Betydning


. Laser tandblegning bruger en lysaktiveret system snarere end en egentlig laser . I de sidste mange år har denne praksis blev populær , og en række tandlæger har fulgt trop og er givet i licens til at tilbyde dette system . BriteSmile og Zoom ! er to af de mest kendte laser kridtning spas . Laser tandblegning er en forholdsvis enkel , smertefri proces, som mange vil finde tegnebogen-venlige . For eksempel , normalt BriteSmile koster 600 dollars per session , men ofte tilbyder specials for $ 399 .

Speed


Laser tandblegning kan tage så lidt som 45 minutter . På smil saloner såsom BriteSmile , kan en kunde skal behandles i en time med resultater , der vil vare omkring to år . Andre metoder , såsom at- home kits eller bånd , kan tage dage eller endda uger , uden nogen garanti for en selv skygge ved slutningen af den behandling, som ingen professionel er involveret .

Sikkerhed


Når undergår nogen form for kosmetiske forbedringer , sikkerhed kommer først . Ifølge BriteSmile 's hjemmeside , er laser tandblegning sikker for emalje og tandlægen. Zoom lover en lav-følsomhed procedure . Mens at-home kridtning er overladt til forbrugeren , er laser tandblegning udføres af fagfolk .

Overensstemmelse


Zoom ! kridtning lover en otte skygge forbedring ; BriteSmile prale op til en 14 skygge forbedring . Resultaterne er umiddelbart i modsætning til andre metoder . Whitening tandpasta blot rydder op overfladisk pletter . Kridtning strimler kan tage op til en måned og kan ikke udstede en betydelig skygge ændring .

Fordele

Bortset fra at være hurtig , sikker og konsekvent , kan laser tandblegning hjælpe med at give en selvtillid løft til mennesker, som er usikre på misfarvning af deres tænder . . Den bedste måde at holde tænderne hvide efter behandlingen er at investere i store kridtning produkter som tandpasta og touch-up penne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.