avanceret gum sygdomsbehandling

Der findes flere typer af avanceret tandkødssygdomme , også kaldet parodontitis . De mest almindelige typer er aggressive , kronisk , nekrotiserende og parodontose forårsaget af systemisk sygdom

Behandlinger til avancerede gum sygdomme er mere invasive og intensiv end for mildere former :

Antibiotika


systemiske eller lokale antibiotika kan anvendes til behandling af forskud gum sygdomme . Lokale antibiotika til avancerede tilfælde er normalt anvendes i forbindelse med root høvling , flap operation eller skalering .
Antibiotika er placeret under tandkødsranden i forskellige former, herunder gel , chip , kapsel eller strimler . De hele tiden frigive medicin under tandkødet , som giver vævet en længere tidsramme for healing og reparere sig selv .
Oral antibiotika anvendes generelt før operation hjælp til at sænke bakterier niveauer i munden og kroppen i almindelighed .

Skalering og høvling


Scaling er en procedure , som fjerner giftstoffer , plak , tandsten og dentin , der er uslebne fra omkring og under tandkødsranden . Hvis der er lommer i tandkødet forårsaget af gummi sygdom , vil skalering også rense inde i dem .

Root høvling fjerner pletter af plak eller bakteriel indsamling fra rødderne af tænderne . Dr. Dan Peterson beskriver root høvling som en procedure , at " . . . indebærer udjævning roden overflader dine tænder med tynde curettes så tandkødsvævet kan fastere vedhæfte til rødderne , der er rene og glatte at forhindre tandtab og følsomhed problemer . Proceduren gør det vanskeligere for plaque at akkumulere langs roden overflader. "

Flap Kirurgi


Flap kirurgi er en procedure, hvor tandlæge trækker tilbage tandkød og fjerner tandsten og andre rester fra den nederste tand og rod . Herefter tandkødet sys på plads igen , så de er fast mod tænderne .

udtagne transplantater


knogler og væv vin erstatte ødelagte tyggegummi , led, eller knoglevæv . Disse procedurer også fremme nye vævsvækst at forbinde podede væv til de strukturer , som allerede var til stede . Dette bidrager til at styrke og skabe et stærkere fundament for tænder og tandkød , der blev skadet af gummi sygdom .

Forebyggelse /Løsninger

God mundhygiejne er den bedste forebyggelse for alle periodontale tyggegummi sygdomme . Børstning mindst to gange, og tandtråd én gang dagligt er det mindste forebyggende foranstaltninger, der anbefales af tandlæger sundhedsprofessionelle . Regelmæssige besøg med en tandlæge slippe af plak og tandsten , som er savnet med daglige tandbørstning og tandtråd .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.