gum sygdomsbehandlinger

Der er to typer af parodontale sygdomme : tandkødsbetændelse og parodontose . Begge er forårsaget af bakterielle infektioner i tandkødet og er generelt et resultat af dårlig mundhygiejne . Men der er flere typer af behandlinger for tyggegummi sygdomme, herunder antibiotika , professionel rengøring procedurer , og alternativ medicin retsmidler <. h2 > Typer
Tandkødsbetændelse er den mildeste form for paradentose og sædvanligvis manifesterer sig i form af hævede , blødende gummer , selv om dårlig ånde , eller dårlig ånde , kan også forekomme .
Hvis tandkødsbetændelse er gået ubehandlet kan det føre til aggressive , kroniske eller nekrotiserende parodontitis , eller parodontose forårsaget af systemisk sygdom .

Oral Hygiejne


Behandling tandkødsbetændelse er lige så let som at forbedre mundhygiejnen . Tandtråd dagligt reducerer mængden af bakterier og plak under tandkødsranden . Hvis du udvikler tandkødsbetændelse og er allerede blevet børstning to gange om dagen , børstning oftere vil reducere mængden af bakterier i munden . Munden skylninger kan også reducere bakterier , der forårsager tandkødsbetændelse .

Professionel rengøring


Udover regelmæssig tandpleje rengøring to gange om året , der er mere intensivt rengøring procedurer, der kan udføres af tandlæger eller periodontists . Skalering er en procedure , der fjerner tandsten fra over og under tandkødsranden , og rod høvling fjerner pletter af plak eller bakteriel samlinger fra rødderne af tænderne .

Antibiotika


Uanset om den bruges alene eller sammen med høvling eller skalering , Det er ikke ualmindeligt at behandle tandkødssygdomme med antibiotika .
Aktuel antibiotika foretrækkes , fordi de har færre bivirkninger end oral antibiotika og kan være i form af gel , små kapsler , en chip eller strimler . De kan anvendes på tandkødet eller under dem . De mest almindelige aktuelle antibiotika er doxycyclin , minocycline og metronidazol .
Fælles mundtlig antibiotika omfatter tetracyclin-hydroklorid , makrolider og quinoloner , såvel som doxycyclin , minocycline og metronidazol .

Surgery

Hvis tandkødssygdomme er alvorlige nok eller ikke reagerer på andre behandlinger operation kan være nødvendigt med to af de mest almindelige procedurer, klap operation og knogler eller væv podning .
Flap kirurgi indebærer at trække tilbage tandkødet og fjerne tandsten og andre rester fra den nederste tand og rod . Tandkødet bliver derefter sys på plads igen , så de er fast mod tænderne igen .
knogler og væv vin erstatte ødelagte tandkød og binde eller knoglevæv . Nyt væv vækst vil ske i forbindelse de podede væv til de strukturer , som allerede var til stede , fremme en sund og stærk fundament for tænder og tandkød , der blev skadet af gummi sygdom .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.