hjem afhjælpe for en absessed tand

En abscessed tand er en , hvor en infektion opstår ved roden af tanden eller mellem tand og tandkød . Symptomerne omfatter en tandpine , betændte og ømme gummer , hævelse , blødning , feber og en dårlig smag i munden . Det er klogt at søge tandbehandling med det samme. Men hvis en tandlæge ikke er tilgængelig , er der flere hjem retsmidler , at en patient kan forsøge at lindre smerter

Antibakteriel løsninger


Det bedste middel mod smerter forbundet med en byld , er at gurgle med varmt saltvand flere gange om dagen . Salt AIDS i at slippe af med bakterier og forhindre spredning af infektionen . Dette vil også bidrage til at fjerne den dårlige smag i munden . Andre løsninger , der har antibakterielle egenskaber omfatter knust hvidløg og fortyndet hydrogenperoxid .

Kold , varm og krydret Dos og Don'ts


Til medvirke til at reducere hævelse , en patient kan anvende en kold komprimere langs nakken eller kæben . Undgå at bruge en varm komprimere , da det kan øge blødning . Varme drikke , krydret fødevarer og mundskyl kan også forværre smerterne .

Olie af nelliker


Kryddernelliker har også vist sig at have lindrende egenskaber, når de anvendes på bylder . Af denne grund er olie af nelliker sælges i håndkøb i de fleste apoteker . Du kan placere olie af nelliker på et stykke vat , og anvende det direkte som et grødomslag til det berørte område . Du kan også oprette en fed gurgle ved at koge en kop vand med et stykke ingefær , indtil væsken er reduceret til det halve . Fed kan også knuses og anvendes direkte på det angrebne område .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.