hvad gør tænder hvide ?

Hvide tænder gøre et godt første indtryk , men du måske nødt til at sætte i ekstra indsats for at holde dem på udkig deres perlemorsfarvet bedste . Flere muligheder er tilgængelige for at gøre dine tænder deres hvideste , herunder nogle billige hjem retsmidler lavet med produkter , du måtte have omkring huset . Din tandlæge kan blege dine tænder , og der er også mange over -the-counter kridtning produkter tilgængelige . Med så mange tandblegning valg , kan få af os retfærdiggøre nogensinde at have glansløse smiler

tandbørstning og tandtråd


Børst dine tænder efter hver måltid med en fluortandpasta , og tandtråd dagligt at fjerne overfladiske pletter og vedligeholde sundt tandkød . Undgå brug af tandtråd kan have en indvirkning på de samlede sundhedsudgifter , hvilket kan forårsage infektion , tandtab og andre mere alvorlige helbredsproblemer.

elektriske tandbørster er også en mulighed for at reducere overfladiske pletter .

Professional rengøring


Besøg en tandlæge to gange om året for professionelle rengøring for at holde dem på deres hvideste . Professionel rengøring indebærer en smertefri polering af hver tand , fjernelse af plak og en grundig brug af tandtråd . Din tandlæge kan ønske at tage røntgenbilleder under disse besøg for at kontrollere for henfald .

Over-the- counter whiteners


Prøv et par over -the-counter kridtning produkter , hvis du føler dine tænder godt kunne bruge lidt ekstra kridtning boost over, hvad du får fra børstning . De er tilgængelige som tandpasta og maling -on geler , overnatning bakker med gelé og kridtning strimler . Disse produkter har forskellige niveauer af peroxid i dem ( helst fra 10 til 22 procent ifølge American Dental Association ) , så husk at tjekke med din tandlæge , før du bruger nogen af dem . Nogle mennesker tænder er ikke velegnet til tandblegning produkter . for eksempel, hvis du har fortand kroner eller tand-farvet fyldninger , ingen af disse vil blive lettet af blegemidler

Hjemmelavet Whitener


Bland en teskefuld bagepulver med et par dråber hydrogenperoxid til en effektiv tandblegning hjem afhjælpe . Bagepulver alene er også effektiv til at fjerne pletter og drab skadelige bakterier . Det kan også være blandet med salt ( tre dele bagepulver og 1 del salt ) at blege og rense dine tænder og tandkød . Når du har blandet de produkter , anvende dem til din tandbørste ligesom du ville gøre med en almindelig tandpasta . Vær sikker på at der ikke sluge denne løgnehistorie .

tandklinik Whitening

Har din tandlæge gøre arbejdet for dig , hvis du ikke er fortrolig med proceduren i hvidtning dine egne tænder . Hun vil gælde et materiale til at dit tandkød for at beskytte dem , før du anvender en kridtning agent til dine tænder . En laser kan bruges til at forstærke effekten af hvidtning materialer . Plan for to 30- minutter besøg for at fuldføre opgaven . Din tandlæge kan også anbefale bakken og gel produkter, som du vil bruge derhjemme .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.