hvad home produkter blege tænder ?

Vi ønsker alle hvide tænder , og nogle af os har betalt en høj pris for at få dem på den måde . Men at holde vores tænder hvide ikke har at lande os i en tandlæge stol ikke behøver det at være dyrt . Der er ting , som allerede er omkring vores huse, som vil hjælpe os ikke bare få vores tænder rene og funklende hvide , men forhindre dem i nogensinde at komme misfarvet igen . Det handler om vedligeholdelse, og hvad du rent faktisk vil bruge , kan overraske dig

Baking Soda


Bagepulver er ingen tvivl om, det universelle renere . Ikke blot det rent fedt og hårdt vand pletter fra faste overflader , også det renser og whitens dine tænder . I virkeligheden er der mange tandpastaer , der er bagepulver tilsættes ingredienserne . Dog køber tandpasta med bagepulver er ikke nødvendig. Blot tilføje en lille bagepulver ( fra den lille orange boks , der koster omkring en $ 1) til din tandbørste og rense dine tænder , tandbørstning på normal vis.

Peroxidtal


Peroxidtal naturligt opfrisker noget, det rører , og det dræber også bakterier . En masse af de farver , der viser op på vores tænder skyldes bakterier og bakterier , der lever der , sammen med naturlig farve fra de fødevarer, vi spiser og drikker . Skylning med peroxid efter tandbørstning vil hjælpe opfriske og rense væk noget, der er dér, bør ikke være efter måltidet tid er forbi . Det vil også blege tænderne , da det renser og opfrisker .

Citron og Lime


Fødevarer , der er højt citronsyre også bidrage til at blege og rene tænder . Ligesom det er en god idé at sætte appelsin, grapefrugt, citron og lime Rinds ned renovationsafgifter at opfriske og rense det, er det også en god idé at spise disse fødevarer for at hjælpe med det samme , kun i munden . Hvis det overhovedet er muligt , sutte på en citron eller lime ( appelsiner og grapefrugter er lettere at spise ) , at sætte tænderne i frugten sørge for, at tænderne er helt dækket af citronsyre . Den citronsyre vil naturligvis blege dine tænder og give dig frisk ånde . Det er vigtigt at bemærke, at hvis du har sår i munden , så er denne metode vil ikke være den bedste vej at gå for dig .

Selleri


Selleri er trævlet , har meget lidt farve til det , og er lavet op af det meste vand , og det fungerer godt som en naturlig tænder renere . Spise selleri vil afhente plak , som har stillet sig selv på dine tænder . Det hjælper også rense ud i rillerne mellem tænderne , at holde dem fri for mad og bakterier .

hvid eddike og Apple Cider Eddike

Hvid eddike og æble cider eddike vil også opfriske og blege tænder . Selv om det ville være bedst at gurgle med det , ville det sandsynligvis være lettere at suge børsterne af tandbørsten i det, og derefter børste det på dine tænder . Eddike vil slippe af med noget, der ikke naturligt formodes at være der .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.