hvordan man behandler fordærve sår effektivt

De fleste fordærve sår kommer sædvanligvis i løbet af sommeren og de er meget små i starten, men det ubehag , de kan forårsage kan være ganske smertefuldt for nogen. Nogle mennesker lider af fordærve sår kun et par gange om året , mens andre kan have fordærve sår mere , der kunne vare i nogle dage op til en uge . Årsagerne til fordærve sår kan være svært at identificere , men der er nogle særlige behandlinger , som kan hjælpe med at forhindre dem eller minimere den smerte , at de kunne give til den person . Hvis du har en fordærve ondt , så prøv nogle af følgende ting nedenfor : :

1 .
Prøv at tage vitaminer og kosttilskud for at se, om dette hjælpe med at løse problemet på at reducere frekvensen af din fordærve sår . Nogle mennesker tror, at årsagen til kræft sår er manglen på næringsstoffer , som kroppen har brug for.
2 .

Læs tandpasta etiketter, du vil bruge . Undgå den ene med natrium Laurel sulfat som en ingrediens , der kan findes i tandpasta , der kan gøre din fordærve sår værre .
3 .
Brug en over -the-counter salve , der indeholder benzocain , som vil dulme det ramte område . Du kan prøve zilactin-B , som kan give smertelindring samt frakke det ramte område og beskytte det mod at blive yderligere irriteret .
4 .
Spørg din læge , så han kan ordinere en smertestillende , der indeholder 2 procent lidocain for effektiv behandling . Prøv at spørge din læge om at bruge en recept mundskyl , som vil hjælpe med at bekæmpe bakterielle infektioner fra formning i dine fordærve sår .

5 .
Vær opmærksom , hvad der virkelig forårsager din fordærve sår . Det kan være svært at vide den præcise årsag , men du kan være i stand til at indsnævre ind på nogle sandsynlige årsager , hvis du begynder at regne dem ud . Det kunne være allergi eller ernæringsmæssige mangler , der var årsag din fordærve sår . Medtag stress og menstruationscyklus , da disse også kan være årsagerne til, at du har fordærve sår .
6 .
Prøv at kombinere en teskefuld salt i en kop koldt vand og hvislen denne blanding rundt i munden for at rense fordærve ømme og give nogle forholdsregler .
7 .

Undgå at spise salt og krydret mad , som vil irritere det ramte område .
8 .
Prøv at tage et bad helst tidligt i morgen og igen om eftermiddagen , da dette kan mindske tilbagefald af fordærve sår .
9 .
For meget stress kan være den vigtigste årsag til din kræft sår , så prøv at slappe af fra tid til tid .

gode råd og advarsler


 • fordærve sår er ikke smitsom , så du ikke behøver at bekymre dig om at sprede dem til din familie , venner eller andre mennesker .
 • Må ikke forsinke at søge lægehjælp, hvis din fordærve ømme vil varer mere end to uger , især hvis det er ledsaget af andre symptomer .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.