hvordan man får akut tandlægehjælp

Selvom de fleste tandforhold kan vente længe nok for dig at ringe til din almindelige tandlæge i kontortiden , der er nogle skader og forhold, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed . Men hvad udgør en reel nødsituation og hvad der skal gøres , hvis du befinder dig i den situation :

1 .
Ring til din tandlæge kontor , hvis du har en almindelig tandlæge , hvem du besøger . Selv hvis du ikke har en , de fleste tandlæger efterlader huller i deres tidsplaner for at imødekomme dental nødsituationer , og vil arbejde dig ind i deres tidsplan samme dag , især for de mere ekstreme tilfælde . Mange tandlæger forlade oplysninger om andre hastende kontakter på deres telefonsvarer -beskeder , så du kan få hjælp , selvom du ringer efter time .
2 .

Prøv de gule sider for tandklinikker , hvoraf mange der forbliver åbne længere arbejdstider end almindelige tandklinikker . Disse vil ikke altid tage forsikring , så vær parat til at betale på forhånd .
3 .
Prøv en søgning på internettet for en af de mange kommercielle akut tandpleje til rådighed, såsom akut tandlægehjælp USA , selv om igen , være klar over , at disse tjenester forventer betaling upfront , eller på tidspunktet for ydelser
4
Tjek med lokale college og universitet medicinske skoler, som de ofte har gratis eller . reduceret pleje klinikker , som typisk har udvidet åbningstid .

5 .
Prøv hjemmet sundhedspleje for visse typer af situationer . Men hvis der er ekstrem smerte og /eller hævelse , bør du ikke forsøge hjemme sundhedspleje og bør tjekke med en lokal tandlæge eller skadestue hurtigst muligt .

gode råd og advarsler


 • Tips til hjemmepleje teknikker : Brug en ren klud eller kolde omslag , hvis du har hævelse , for blødning , en tepose eller vådt gaze tryk på det angrebne område i mindst 20 minutter. Hvis du har en slået ud tand , som anbringes i en kop mælk , indtil du ankommer til tandlægen kontor , for objekter fanget mellem tænderne , kan du prøve tandtråd . Hvis du har mistet en fyldning eller krone , skal du bruge sukkerfrit tyggegummi eller over -the-counter dental cement eller fed olie , og om der er brudte seler , skal du bruge en blyant viskelæder til at skubbe ledning til en mere komfortabel stilling , eller hvis du ikke kan flytte ledningen , dække ende med tandregulering voks , en lille stykke vat eller et stykke gaze ( hvis du lige har løst seler parenteser og bands , så brug ortodontisk voks ) . Og for en abscessed tand , gurgle med saltvand eller peroxid , indtil du kan se tandlægen (dette er faktisk en reel nødsituation ) .
 • Husk , at hvis smerte eller hævelse er involveret , dette udgør en reel nødsituation og skal så på så hurtigt som muligt . Hvis du tror, du har en brækket kæbe , bør du tage til et hospital skadestuen så hurtigt som muligt .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.