hvordan man finder en biologisk tandlæge

Biologiske tandlæger tilbyder en holistisk tilgang til tandpleje . Mange undgår at bruge materialer, som kviksølv på grund af sin giftighed , og biologiske tandlæger kan også benytte teknikker som Kraniosakral terapi og homøopati til behandling af visse betingelser . Hvis du er interesseret i at finde en biologisk tandlæge , skal du bare nødt til at vide, hvordan man opstille en liste og hvordan du indsnævre den ned til højre biologiske tandlægen til din personlige situation
1 .
Kontakt en database over biologisk tandlæger og søge efter en liste over praktiserende læger i dit område . Websteder som Mercury Gratis Tandlæger og Dental Wellness Instituttet tilbyder søgbare databaser, som giver dig mulighed for at finde biologiske tandlæger i dit geografiske placering .
2 .
Hvis du har dental forsikring , kalder den biologiske tandlægerne på din liste eller kontakt dit forsikringsselskab for at se, om de accepterer din plan . Indsnævre din liste til biologiske tandlæger , der tilbyder dækning i henhold til din tandlæge plan .

3 .
Call hver af de biologiske tandlægen kontor på din indsnævret listen og spørge , om tandlægen er medlem af en faglige organisationer , såsom Den Internationale Sammenslutning af Merkur Free Tandlæger . Indsnævre din liste til dem , der hører til en organisation i forbindelse med biologiske tandpleje . Under disse samtaler , kan du også spørge , hvad specialuddannelse hver tandlæge har i biologiske tandbehandling .
4 .
Ring enkelte tandlæge på din indsnævret listen for at se , hvilke der er imod nye patienter og hvor lang tid du vil være nødvendigt at vente med at få en aftale . Der kan være en ventetid på flere uger for at se nogle populære biologisk tandlæger . Hvis du behøver kun en rengøring og helbredsundersøgelse , kan du være i stand til at vente . Hvis du har en akut tandlæge problem , skal du vælge en biologisk tandlæge , der kan se dig hurtigt .
5 .

Lav en aftale med de biologiske tandlægen på din liste , som bedst opfylder dine kriterier for placering , forsikringsdækning , professionel tilknytning og evne til at se dig i tide . Hvis du ikke klikker med tandlægen , når du ser ham , kan du altid gå videre til næste biologiske tandlægen på din liste til dit næste besøg .

gode råd og advarsler


 • Du kan muligvis få en henstilling til et biologisk tandlæge fra venner og bekendte , der allerede bruger en . De kan give dig en idé om tandlægen personlighed , metoder og filosofi , før du rent faktisk lave en aftale .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.