hvordan man forvalter tand smerter

Tand smerter kan komme helt intens til det punkt, hvor det forstyrrer liv, som gør det vanskeligt at spise , sove og koncentrere sig. Desværre , tandpine tendens til at strejke på nætter , weekender og helligdage , når tandlægen kontor er lukket . Heldigvis er der metoder, der kan bruges til at styre tandpine smerte , indtil den Lidende kan besøge tandlægen :

. 1 .
Tag en over -the-counter smertestillende ved det første tegn på tand smerter . Vær sikker på at tage medicinen nøjagtigt som anvist . En over-the-counter smertestillende medicin så som aspirin , vil Tylenol , Aleve eller ibuprofen bidrage til at sløve tand smerter , hvilket gør det mere tåleligt .
2 .

Anvend tand smertestillende medicin til følelsesløs tanden og tandkødet . Tand smertestillende medicin som Anbesol findes typisk i gel eller flydende form . Mens effektivt til at lindre og forvaltningen tand smerter , skal medicinen skal anvendes hyppigt .
3 .
Anvend en ispose på siden af ansigtet , hvis hævelsen er til stede . Ofte er tand smerter forårsaget af et hulrum , der er blevet smittet . Hvis dette er tilfældet , kan hævelse være til stede i ansigtet . Anvende en ispose på siden af ansigtet i 20 minutter ud af hver time vil bidrage til at fjerne hævelse , hvilket reducerer tand smerter .
4 .
Spis bløde fødevarer , der kræver lidt tygge på forhindre irriterende den smertefulde tand . Hvis tygge er nødvendigt , så prøv at tygge på den modsatte side af munden for at undgå forværre smerterne .

5 .
Undgå meget kold eller meget varm mad og drikke , da dette vil chokere de eksponeret nerve i tilfælde af et hulrum eller brudt tand . Lidt varm mad og drikke vil være den mindst smertefulde , når en person lider af isninger i tænderne.
6 .
Børst dine tænder to gange dagligt , på trods af isninger i tænderne. Dette vil hjælpe med at forhindre dannelsen af nye hulrum og i tilfælde af en infektion , vil dette hjælpe med at forhindre smitte fra forværring .
7 .

opløses et par spiseskefulde salt i en kop varmt vand og hvislen dette omkring munden i ca 5 minutter flere gange om dagen . Dette vil medvirke til at reducere risikoen for infektion , mens løs fanget mad, der kunne være medvirkende til tand smerter.
8 .
Hold din mund lukket og trække vejret gennem næsen . Den kølige luft farende forbi tand kan chokere en eksponeret nerve i tilfælde af et hulrum eller brudt tand .
9 .
I tilfælde af en brækket eller tilhugget tand , skal du trykke på en varm stykke af voks i tand defekt . Dette vil bidrage til at forhindre luft , væske og snavs i at komme i direkte kontakt med følsomme udsatte nerve , og derved reducere mængden af smerte , der er erfarne .

10 .
Besøg tandlægen så hurtigt som muligt . Generelt er tand smerter ikke forsvinder af sig selv . det synes at blive værre med tiden , hvis venstre ubehandlet

gode råd og advarsler


 • Hvis en weekend eller ferie nærmer sig , så prøv at besøge tandlægen før weekenden eller ferie ankommer . Tand smerter kan gå fra let til svær i en forholdsvis kort periode , så jo før problemet er behandlet , jo bedre .
 • Prøv ikke at trække en tand derhjemme . Det er yderst smertefuldt og ofte situationen kun gjort værre, hvis tandpine Lidende uheld bryder tand under forsøget på et udtræk .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.