hvordan man gør en nødsituation fyldningsmaterialer udskiftning

At tabe en tand fyldning , når du ikke har adgang til en tandlæge kan ikke kun smertefuldt og pinligt , men stressende , fordi det øger dine chancer for tandlæge infektion . Det begrænser også din evne til at tygge på den side af munden , hvorfra du har mistet fylde , der understreger tænder på den modsatte side .
Mens en tabt fyldning er ikke en øjeblikkelig nødhjælp ifølge Dr. David Leader , men at den kræver opmærksomhed . Med de rigtige værktøjer kan du nemt , hvis midlertidigt erstatte :

1 .
Vask hænderne grundigt med antibakteriel sæbe .
2 .

Skyl munden med mundskyl . Hvis du oplever smerter fra en udsat nerve , hvor fyldet var følelsesløs det med eugenol og pipette . Hvis du har købt en tand reparationssæt , skal du gå til trin fem .
3 .
Hvis du bruger et hætteglas af dental sammensatte , bløde dentalvoks , eller tyggegummi , øse ud en lille mængde af nogen af dem . Rul det til en kugle og pak den ind i hulrummet . Bid ned og skrabe væk overskydende .
4 .
Skyl tand med sterilt lunkent vand for at holde din mund hydreret . Dental sammensatte indeholder ingredienser som zink oxid eller bariumoxid , som hærder ved at optage fugt fra munden .

5 .
Hvis du har købt en akut tandlægehjælp reparationssæt , skal du bruge den medfølgende applikator for at score en lille mængde stof , pakke det ind i hulrummet , og fjerne det overskydende . Skyl med sterilt vand til at fugte din mund . Dental sammensatte indeholder ingredienser som zink oxid eller bariumoxid , som hærder ved at optage fugt fra munden .
6 .
Lad stoffet for at indstille til den tid, der anbefales af producenten , før forsøger at tygge på fyldet .

gode råd og advarsler • Mens du kan købe akut tandlægehjælp reparationssæt på mange detail apotek kæder , mængden af midlertidige fyldningsmaterialer de indeholder som regel god for kun tre eller fire behandlinger . Dine omstændigheder-hvis du er camping eller ferie i et fremmed land , for eksempel-kan holde dig fra at se en tandlæge , før du bruger oppe i leverandørkæden . Tal med din tandlæge på forhånd for din rejse på at købe en hætteglas med midlertidig fyldningsmaterialer sammensatte , som vil holde en halv snes gange størrelsen af en detail reparationssæt .
 • Creighton University School of Medicine lister som en af bivirkninger af bivirkninger af eugenol : " Hvis fed olie anvendes på huden eller inde i munden , kan patienten opleve afbrænding , tab af følelse , vævsskade og en øget risiko for huller og ømme læber . Forbrændinger og kontakt dermatitis ( udslæt ) er mere almindeligt , hvis du bruger ufortyndet fed olie direkte på huden eller mund . "Dental reparation blanding indeholdende eugenol i en sikker dosis er kommercielt tilgængelig

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.