hvordan man kan afgøre , om du har dårlig ånde

Udførelse af en ordentlig pust check er afgørende for at bestemme , om du har dårlig ånde . Brug følgende teknikker nedenfor , hvis du nogensinde mistænksomme over for dit åndedræt er lidt mindre end frisk
1 .
Spyt Metode
For at gøre dette første metode simpelthen slikke på bagsiden af din hånd og vente på spyt til at tørre . Hvis det område , hvor spyt tørrede er ildelugtende du højst sandsynligt har dårlig ånde .
2 .
Hand Check
Dette er den mest udbredte metode til kontrol for dårlig ånde . Du skal blot placere din hånd blidt over din mund og ånde ud , samtidig med at en " huuuu " lyd . Dette vil give dig en god idé om din ånde er dårlig eller ej . Men det er sommetider vanskeligt for mange mennesker til at lugte deres egen dårlige ånde .

3 .
en ven
Hvis du har en ven eller familie rundt på, du kan spørger dem deres ærlige mening om , hvorvidt eller dårligt du har ildelugtende ånde . Du naturligvis ikke ønsker at prøve dette med fremmede eller folk , om hvem man ikke tidligere bekendtskab med. . . . yeah bare en lidt akavet !
4 .
At komme til dårlig ånde
Hvis du gør bekræfte, at Deres ånde er i virkeligheden uønsket , er der mange måder at fjerne smelliness . De teknikker , der fungerer bedst for de fleste mennesker er :
Mundskylning
Skylning med udvandet Hydrogenperoxid
Tandtråd
Kanel tyggegummi ( Kills Dårlig ånde Bakterier )

Hvis dårlig ånde fortsætter kontakte en tandlæge , da det kan være et resultat af en alvorlig tand problem i din mund .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.