hvordan man kan bekæmpe dårlig ånde

Dårlig ånde eller " dårlig ånde " kan være forårsaget af en række forskellige årsager . Folk, der har kronisk dårlig ånde ofte føler tilbageholdende eller flov over at tale sammen med andre . Heldigvis er der utallige måder at slippe af med dårlig ånde effektivt . Denne artikel vil dække de mest effektive måder at fjerne dårlig ånde :

1 .
Forebyggelse
Den bedste måde at behandle dårlig ånde er ved at forhindre det hele sammen . Du kan forhindre dårlig ånde ved ikke at ryge , og holder din mund fugtig , så man undgår fødevarer, der indeholder flygtige olier ( løg, hvidløg ) , opretholde en god mundhygiejne , osv. At holde disse forebyggende foranstaltninger i tankerne vil drastisk reducere dine chancer for at få dårlig ånde .

2 .

Mundskylning
Brug mundskyl vil dræbe bakterier bakterier i munden , som forårsager dårlig ånde . Når det kommer til mundskyl , kan du vælge mellem skylninger , der indeholder alkohol og skylles som ikke indeholder alkohol . Det anbefales at bruge en mundskyl , der ikke indeholder alkohol . Det er blevet sagt , at alkohol i mundskyl kan forårsage mundtlig problemer . I stedet overveje at vælge en alkohol fri urte mundskyl .
3 .
Hydrogenperoxid
Hydrogenperoxid er en anden stor ting at skylle med , der vil dræbe bakterier og fjerne dårlig ånde . Hvis du vil bruge Hydrogenperoxid , blot fortyndes 1 spsk til en kop vand og hvislen i munden i 30 sekunder.
4 .
Floss
Floss er fantastisk til at reducere og fjerne dårlig ånde . Mad fast mellem tænderne i lang tid vil skabe en ubehagelig lugt i munden . Tandtråd vil slippe af med en fødevare , der sidder fast mellem tænderne .

5 .
Kanel Tyggegummi
Nylige undersøgelser har vist, at kanel effektivt dræber bakterier , der forårsager dårlig ånde . Prøv at tygge et par stykker af Big Red tyggegummi og se om det virker til at eliminere din dårlige ånde .
6 .
Tag dine vitaminer
Dårlig ånde kan undertiden være resultatet af et vitamin mangel. Det er her vitamintilskud kommer ind Prøv at tage C-vitamin , vitamin A , vitamin D , B -vitaminer og zink kosttilskud , har alle disse vitaminer vist sig at være effektive til at reducere og fjerne dårlig ånde .
7 .

Se din læge
Hvis din dårlig ånde fortsætter , anbefales det at du konsulterer din tandlæge . Dårlig ånde kan somme tider være et resultat af mange forskellige mundtlige problemer , der kun din læge kan diagnosticere .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.