hvordan man kan få billige tandpleje

Vi ved alle, hvor dyrt tandplejen kan være med selv de bedste forsikring . Desværre er et stigende antal arbejdsgivere, som har at skære ned på kvaliteten af deres forsikrings- programmer eller ophøre med at yde tandbehandling dækning helt i disse udfordrende økonomiske tider . Og for de arbejdsløse eller working poor , som ikke har forsikringsdækning på alle , at betale for et besøg hos tandlægen kan være en helt urealistisk mål . Find ud af en god måde at få dig selv og din familie gratis eller til nedsat pris tandpleje for specifikke nødvendige procedurer , således at selv med dårlig eller ingen forsikring , vil du være i stand til at opfylde dine tandsundhed behov, der opstår .
1
Find ud af , hvad universiteterne tæt på dig har tand -programmer. . Hvis du ikke bor i nærheden af store universiteter , bemærk venligst, at du måske nødt til at forpligte sig til at køre eller finde transport til den nærmeste universitet , der har en tand program .
to .
Kontakt universiteter og spørge dem, hvilke typer af gebyrer , de har til patienter , der arbejdes på af tandlægestuderende . Hver tandlægestuderende behov, så mange timer af " praksis " at gøre hver tandlæge , inden de kan modtage deres grad . Det betyder , at tandlæger programmer skal en stadig strøm af folk der kommer til dem der kræver deltoner , broer , proteser mv for de studerende at være i stand til at opgradere til tiden og skolen at opretholde sit ry for potentielle tandlægestuderende .


3 .
Vær forberedt på at give dokumentation for din lav indkomst , dental forsikring , der ikke dækker dine behov procedure eller mangel på dental forsikring . Hver dental program kan have forskellige kriterier for at tage på nye patienter og den korrekte dokumentation kan være forpligtet til at modtage nedsat gebyr eller gratis tjenester .
4 .
Gå ud og få din tandlæge arbejde . Prøv ikke at have for meget angst over at have tandlæge studerende, der arbejder på tænderne . Disse fremtidige tandlæger overvåges nøje og har gennemført alle de nødvendige arbejde i klassen og observation tid , før der fastsættes løs på patienterne.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.