hvordan man kan lette en tandpine

Dette er en meget nem måde at stoppe eller lette nogle af de mest smertefulde tandpine uden at skulle gå til tandlægen . Vi kender alle en tandpine føles som den værste smerte i verden , og engang vi har brug for nødhjælp , før vi kan gøre det til tandlægen . Det er simpelthen en midlertidig løsning , indtil du kan gøre det til tandlægen , jeg ikke foreslå at gentage dette igen og igen
1 <. br >
En måde er at gurgle varmt saltvand . Varmt eller koldt vand vil kun aggrevate tanden , så sørg for det bare varmt vand for de bedste resultater .
2 .
Alt du ville bruge til en hovedpine , du kan bruge til en tandpine ( aspirin , ibuprofen , osv ) . Hvis du bruger aspirin ikke røre den direkte til tanden , skal du sørge for at sluge det, pille på i tand vil kun gøre det råt og få det til at gøre ondt værre .

3 .

Ice vil hjælpe lukke nogle af de nerver i tanden thats forårsager smerte . Må ikke anvendes isen direkte til tand selv , wrap det op på nogle form for klud og hold den til en del af ur munden thats ondt.
4 .
benzocain er en over the counter bedøvelsesmiddel , der vil hjælpe , hvis theres en stor hulrum eller en masse skader på tanden .
5 .

Undgå varme , varmepuder vil kun gøre nerve mere følsomme . Opholder sig væk fra de yderste områder af begge temperaturer er bedst enten varme eller kolde drikke , vil kun gøre tanden ondt værre .
6 .
Brug isen. Et lille trick er , at de nerver , der kører i munden også køre inbetween tommel-og pegefinger , så hvis du gnider et stykke is påat V formede stedet for 5 til 7 minutter , indtil det går følelsesløse det vil i høj grad lette smerten ved en tandpine

gode råd og advarsler


 • Dette er kun en midlertidig løsning til et bankende tandpine , ikke en permanent fix , vil jeg foreslå , så snart u kan komme til tandlægen du går

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.