hvordan man kan lindre hævede gummer

Hævet tandkød er meget smertefuld, og dem, der lider af det behøver hurtig lindring . Der er flere måder at lindre dit tandkød af smerte hævelse årsager , men de fleste af dem er ikke kur . Hævet tandkød er almindeligt et tegn på en dybere underliggende problem. Hvis smerter og hævelse fortsætter efter du har forsøgt relief retsmidler , er det bedst at kontakte en tandlæge med det samme . I mellemtiden kue den smerte , så godt du kan
1 .
Skyl munden med saltvand . Fyld et glas med varmt vand og bland 3 spsk . salt i det . Gurgle saltvand i munden i 30 sekunder. Sørg for at swoosh saltvandet omkring alle dine tænder , for at reducere hævelser og smerter . Afstå fra at skylle munden ud bagefter længere resultater . Gentag saltvand skylning så ofte som nødvendig som en midlertidig smertestillende .
2 .
Praksis ordentlig hygiejne . Børst dine tænder mindst 3 gange om dagen. Hertil kommer , skyl munden efter hver gang du spiser . Afstå fra hårde mundskyllevand og erstatte skylning med en salt skylles .

3 .
Floss dine tænder . Når tandkødet er hævet , kan tandtråd være lidt smertefuldt-men hvis du tandtråd dagligt , det hjælper med at reducere vigende tyggegummi linjer , der kan fremme hævelse
4
Se en tandlæge , hvis symptomerne . af hævelse ikke stilne inden for et par dage . En fuld konsultation vil give dig de næste nødvendige skridt er nødvendige for behandling .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.