hvordan man kan tage sig af tænder efter oral kirurgi

Pas godt på dine tænder er meget vigtig del af personlig hygiejne . Børstning to gange om dagen og se en tandlæge en gang om året kan holde dine tænder er i god stand , så de vil vare hele livet . Nogle gange , dog ikke selv gode tandpleje ikke undgå behovet for oral kirurgi. Dette kan omfatte rodbehandling , trukket en tand ud eller parodontal tyggegummi efterforskning. At tage vare på tænderne efter operation er vigtigt at minimere smerte og fremme heling af området :

efterbehandling af Dental Surgery Hjælper Healing


1 .
forstå, at det ikke er usædvanligt at have smerter efter bedøvelsen begynder at fortage sig . Tag en recept smerte pille en time efter operationen , så den overlapper injektionen . Fortsæt med at bruge som anvist . Den følgende dag , kunne Tylenol tilstrækkelig, hvis smerterne er aftaget .
2 .

må ikke ryge , skal du bruge en strå eller skylle munden . Hver mundkirurgi kan være forskellige , men vejledningen til efterbehandling er hovedsageligt det samme.
3 .
Rest med ringe eller ingen aktivitet for omkring to dage. Dette er for at sikre, at der ikke er nogen resterende blødning . Du vil formentlig ikke lyst til at gøre mere end at se tv alligevel .
4 .
Placer en ispose ( frosne ærter værker ) , umiddelbart over området i 20 minutter -on og 10 minutter- off for den første dag . Dette vil minimere hævelse .

5 .
Har en flydende kost for den første dag , og en blød kost de næste dage , så man undgår at tygge på området for kirurgi . Fødevarer såsom kogt korn , kartoffelmos , æblemos , jello , buddinger , mosede bananer og creme fraiche er acceptable . Undgå alle varme drikke eller suppe .

gode råd og advarsler


 • En af de bedste bløde fødevarer have efter operation er en Frosty . Det er køling , forfriskende og påfyldning . Køb en pakke af instant kartoffelmos , der har brug kun for dig at tilføje vand og sætte den i mikrobølgeovnen . Is er stor . Det er køling til tandkødet .
 • Medmindre andet til opgave, er det bedst at forlade området for kirurgi alene for en dag . Næste dag , tandbørstning og blid skylning med varmt saltvand anbefales . Følg din egen læges anvisninger for den bedste og hurtigste heling resultater .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.