hvordan man kan træffe det rigtige valg , når de vælger en tandblegning produkt

Dag alle er på udkig efter et middel til at opnå et lyst hvidt smil . Populære tandblegning behandlinger er tilgængelige i mange former og kan være lige noget for dig . Uanset om du er på udkig efter en billig ud counter behandling , eller en dyrere tand mulighed, der er en plan for dig ! Tandblegning er en effektiv behandling , der kan gøre en væsentlig forbedring i dit smil .
Den vigtigste ingrediens i tandblegning behandlinger kaldes peroxid . Peroxid bleger dine tænder forårsager betydelig forbedring i udseende . Tandblegning behandlinger varierer alt efter styrken af peroxid . Et vellykket resultat afhænger af længden af tid samt styrke peroxid , der anvendes i behandlingen . Typiske styrke af peroxid i løbende tandblegning behandlinger er 10 % , 16 % og 22 % :

1 .
den bedste løsning
For de bedste resultater på kortest tid , din bedste mulighed er at har tandblegning , eller blegning , der er udfærdiget i tandlægen kontor . Denne behandling bruger de stærkeste tilgængelige peroxid styrke . Deres behandling vil tage ca en time i tandlæge kontoret , og du vil se umiddelbare forbedringer. Dette er en dyr behandling , men resultaterne er det værd .
to .

Tænder Whitening Bakker og Gels
Tandblegning eller blegning i tandlægen kontor kan bryde bank , men der er stadig effektive muligheder for dig . Tandblegning bakker og geler er en god mulighed , selv om de kræver mere tid til at vise resultater . Du kan få disse tandblegning bakker fra din tandlæge eller i håndkøb . Generelt bakken kits du køber hos din tandlæge vil have en stærkere peroxidtal styrke såvel som til at fungere bedre , fordi de kan være tilpasset til dig . Håndkøb kits ikke vil blive tilpasset og kan have en lavere peroxid styrke . Dette betyder, at du bliver nødt til at bære disse bakker på tænderne i ca to timer om dagen fra tre dage op til to uger, før du begynder at se positive resultater . Du vil måske bemærke , at over disken skuffer ikke passer så godt som dem fra tandlægen , og kan tillade peroxid at nå tandkødet forårsager irritation .
3 .
Tænder Whitening Strips
Tandblegning strips er bredt tilgængelige i kiosker . Disse tandblegning strimler virkelig arbejde og er nemme at bruge . De gør arbejdet , men kan kræve ekstra tid til at gøre deres magi , som vil variere alt efter styrken af peroxid i produktet af dit valg .
4 .
Tænder Whitening tandpasta


Tandblegning tandpastaer har milde slibemidler til at fjerne overflade pletter . Polering agenter og specielle kemikalier tilføjes almindelig tandpasta , der tilbyder effektiv behandling mod pletter . Disse tandblegning tandpastaer normalt ikke indeholder peroxid , og er ikke designet til at blege tænderne .
5 .
Gums , tandtråd , og mundskyl
Nye tænder kridtning produkter kommer hele tiden på markedet , såsom kridtning tyggegummi , tandtråd og mundskyllevand . Disse produkter er forholdsvis nye og i øjeblikket er der ingen videnskabelige undersøgelser validering deres effektivitet . De fleste af disse produkter smager godt , men måske eller måske ikke bevise tilfredsstillende .
6 .
Vælg det produkt , der bedst passer til dine behov , dit budget og din tidsmæssige begrænsninger . Der er en tandblegning produkt til rådighed , der passer til dine behov !

gode råd og advarsler


 • Gør dit hjemmearbejde
 • Angiv dit budget
 • Vælg en tidsramme for behandling
 • Sæt mål for resultater
 • Få fakta om tandblegning , før du beslutter dig
 • Forstå de risici og bivirkninger påvirker før du beslutter dig

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.