hvordan man passer en tand , når en fyldning falder ud

Have en fyldning er slemt nok , men taber den ene er endnu værre . Hvad gør man, når der fyldes springer ud af stedet ? Her er nogle råd til at tage sig af de irriterende hul i din tand , indtil du kan få dig selv til tandlægen :

1 .
Må ikke stress . Fyldninger falder ud . De er ikke ment til at vare evigt . Intet varer evigt ( tænk bare på det gamle Rom , for eksempel-en mægtig by nu reduceret til et par rekonstruerede bygninger ) . Hvis du for nylig havde fyldt tand og fyldet poppet ud , er det muligt, at tandlægen ikke havde forberedt hullet ordentligt , eller at nogle spyt forurenet rummet . Andre årsager til påfyldning tab, omfatter forfald omkring fyldet , skæren tænder , eller bare chomping ned for hårdt på fyldet .
2 .

Ring til tandlægen og bestil tid . Ja, det behøver at være fast . Tanden er sårbar over for revner nu, og er også stresset som den er. Faktisk er det muligt , at tanden er revnet og /eller har en ny hulrum .
3
Efter at have spist-. og det betyder noget-børste og tandtråd omkring tanden . Du ønsker at undgå irritation . Hvis du ikke har været tandbørstning og /eller brug af tandtråd , denne nye (og meget god ) vane at børste og tandtråd kan forårsage ømhed , men det er bedre end ikke at gøre det. Vær meget omhyggelig med at holde området rent . Vær blid , selvfølgelig , især hvis tand er revnet .
4 .
Hvis spalte er dyb og tandbørstning og tandtråd er håbløs , kan du prøve at gennemskylle spalte med nogle mundskyl , ligesom Listerine , i en kanyle-mindre sprøjte .

5 .
En håndkøb midlertidige påfyldning kan købes på et apotek , såsom Tempanol eller Cavit . Stoffet kan bruges til midlertidigt at fylde hullet og holde mad ud af det . Alternativt kan dentalvoks anvendes. Gnid dentalvoks mellem fingrene indtil de er bløde og skimmel i løbet af tand . Dette vil beskytte tanden fra luften og snavs .
6 .
Hvis du føler smerte , tage en håndkøb smertestillende og sætte nogle olie dyppet i fed på hullet . Fed vil hjælpe adstadige de udsatte nerver .

gode råd og advarsler • Hæng på fyldet , hvis du har det . Tandlægen vil gerne se det . Det er muligt , vil han vedhæfte det, eller at han vil bruge den til at diagnosticere , hvad der gik galt .
 • Forsøg ikke at sætte fyldet tilbage selv
 • Det er meget vigtigt at se en tandlæge efter en påfyldning falder ud .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.