hvorfor gør folk grit deres tænder om natten ?

Tænder grusning eller knusning , også kendt som bruksisme, sker typisk om natten . Nogle mennesker begynder som nat kværne og fangst selv knyttede og slibning deres tænder i løbet af dagen også. Hvis grusning eller formaling ikke stopper , kan det medføre itu eller revnet tænder , morgen hovedpine , kæbe ømhed eller stivhed , earaches og endda tandpine . Typisk , tænderskæren starter i voksenalderen , men nogle gange kan det begynde med børnene også . Faktorer såsom stress , en dårlig bid og forbruget af alkohol eller koffein kan forårsage denne betingelse .

Stress


Hvis du er slibning og grusning dine tænder om natten , kan man synder være stress-den vigtigste grund til at mennesker slibe deres tænder . At afgøre, om stress er årsag din bruksisme , prøv at enten fjerne den overskydende stress fra dit liv eller praksis afstressende øvelser før de går til at sove om natten . Kortlægning dit stress-niveau , og når du slibe dine tænder kan være et nyttigt redskab for at komme til roden af et problem .

Forkert Bite


En forkert bid kan forårsage tænderskæren , fordi din hjerne altid forsøger at gøre dine tænder til at passe ordentligt sammen . Hvis der ikke er godt sted at tænderne passer ordentligt , tænderskæren kan forekomme . Dette kan kun diagnosticeres ved en tandlæge eller specialtandlæge , som tager typisk en form af tænderne for at se, hvordan de passer ordentligt sammen . Selv om forskerne ikke har kunnet påvise en forbindelse til de to problemer endeligt , når den dårlige bid er fast , mange mennesker finder lindring fra deres tænderskæren .

Alkohol


Forskere har konstateret, at forbruget af alkohol kan forværre eller endda begynde tænderskæren hos nogle mennesker . Hvis du opdager, at efter et par drinks du vågner op med ondt i kæben i morgen , du er mest sandsynligt, slibning dine tænder og alkohol der er problemet.

Koffein


Koffein kan være en anden kilde til tænderskæren . Undgå ting som sodavand , chokolade og kaffe kan bidrage til at fjerne nogle folks problemer med tænderskæren . Hvis du laver en indsats for at fjerne disse fra din kost og du holder op med at skære tænder om natten , har du måske fundet årsagen til din tænderskæren .

Behandlinger

Der er flere behandlingsmuligheder for mennesker med tænderskæren . Normalt , det første valg for tænderne slibemaskiner er at prøve en tandbeskyttelse , for at holde tænderne fra mødet og stoppe slibning . Nogle mennesker kan ikke sove med en tandbeskyttelse , mens andre sover let . En anden måde at stoppe de natlige male er at slippe af med stress-eventuelt gennem yoga og dyb vejrtrækning øvelser før sengetid-eller i alvorlige tilfælde at konsultere en psykolog . For midlertidig lindring , kan lægen ordinere muskel relaxers tages ved sengetid . Hvis en forkert bid er problemet , kan fastsættelse af bid med seler til at fjerne slibning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.