naturlægemidler for vigende tandkød

Du bør få en tandlæge 's diagnose for årsagen til vigende tandkød . Men , invasive og dyre tandarbejde er ikke altid nødvendigt for at afhjælpe dem . Flere naturlægemidler for vigende tandkød ikke kun kan standse tandkødssygdomme i dens spor , men også kan styrke og beskytte tandkød ved fortsat brug

Farerne ved Vigende Gums


I første omgang måske aftagende tandkød ikke virke som et stort problem . Men når dit tandkød begynder at trække væk fra dine tænder , er det ofte et tegn på en omfattende bakteriel infektion , der har stået på i nogen tid . Blødning , betændte eller bud tandkød og kronisk dårlig ånde er tidlige tegn på tandkødssygdomme , der ofte går ubemærket hen. Men de fleste mennesker ikke løse problemet , indtil deres tandkød begynder at aftage . På dette tidspunkt, har den bakterielle infektioner er begyndt at erodere knogle og tandkød væv . Og hvis venstre ubehandlet , tandtab er næsten med sikkerhed vil opstå . Faktisk er gummi sygdom den hyppigste årsag til voksen tand tab i USA .

Vigtigheden af en diagnose


Naturlægemidler tilbyde effektiv , billig behandling i hjemmet for vigende tandkød . Men før du begynder behandling for din vigende tandkød , er det vigtigt at besøge din tandlæge til at identificere årsagen . Tandkødssygdomme har mange årsager herunder overskydende plak , dårlig kost , rygning , børster for hårdt , genetik , sygdom eller tandkødsbetændelse . Og hvis årsagen til din tandkødssygdomme ikke er korrekt identificeret, at problemet er sandsynlighed for fornyet . Desuden er disse med avanceret gummi sygdom eller pyorrhea , kan have knogler og tyggegummi tab , der er så omfattende , at det kun kan afhjælpes ved operation .

naturlægemidler for Vigende Gums


Mange naturlægemidler kan hjælpe vigende tandkød . Imidlertid er en kombination af tea tree olie og mineraler skylninger viste sig at være sikker , effektiv og let tilgængelig .
Tea tree olie virker vidundere som en urtemedicin for vigende tandkød . Det stopper den bakteriel infektion i roden af sygdommen i dens spor , et vigtigt første skridt på vejen til sundt tandkød . Og desuden , vil anvendelsen af tea tree olie også fjerne tand smerte og følsomhed over for varme og kulde .
Påfør tea tree olie efter din regelmæssig tandbørstning . Skyl din tandbørste , anvende et par dråber tea tree olie og børste normalt . Dernæst tager din finger eller en vatpind og gnid olien ind dit tandkød . For at nå dybe lommer på infektion , at din tandbørste ikke kan nå , anvende tea tree olie til din tandtråd .
Fortsæt med at anvende tea tree olie efter hver tandbørstning indtil infektionen er væk , og dit tandkød vende tilbage til normal .
En anden effektiv urtemedicin for vigende tandkød er et naturlægemiddel mundskyl før sengetid . Mens tea tree olie stopper infektion , naturlægemidler mundskyllevand styrke og fast i tandkødet , som kan hjælpe dem readhere til dine tænder og vende tilbage til deres normale tilstand .
Anvend fem til 10 dråber af myrra eller propolis tinktur til et glas vand . Gurgle med blandingen i mindst 30 sekunder tre gange dagligt , indtil dit tandkød vender tilbage til deres normale tilstand .
Hvis du ikke kan finde hverken tinktur online eller hos din lokale helsekostforretning , en skefuld havsalt i et glas vand også virker vidundere til at forbedre gum styrke .

Kosttilskud


Ofte en ernæringsmæssigt dårlig kost er den egentlige årsag til vigende tandkød . I dette tilfælde er dagligt kosttilskud af afgørende betydning for at genvinde og bevare tyggegummi sundhed . Men selv hvis din tandlæge har identificeret en anden årsag til din tandkødssygdomme , kan kosttilskud stadig spille en vigtig rolle i forebyggelsen af yderligere smitte og reparation . De vitaminer og mineraler , der bidrager mest til mundhygiejne er calcium , magnesium , zink , fosfor og vitamin C og B-kompleks . Disse vitaminer og mineraler kan findes sammen i vitamintilskud og bør tages dagligt .

Vedligeholdelse

Hvis dit gum disease som følge af risikable adfærd ( såsom rygning eller dårlig kost ) , eller fysisk sygdom , er det vigtigt at anvende disse naturlægemidler mindst to gange om måneden . Lejlighedsvis , de tidlige stadier af tandkødssygdomme viser ingen symptomer overhovedet , så det er vigtigt at bevare din gum helbred uanset om du ser tegn på et problem eller ej.
Derudover vil en daglig kop grøn te hjælper med at holde mængden af bakterier i munden til et minimum .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.