på , hvad alderen gør børn får tænder ?

Baby tænder , også kaldet primære eller løvfældende tænder , udføre en afgørende rolle i at bevare gode tandsæt og den samlede wellness

Oprindeligt Eruption Tidsramme


Den første tænder for at bryde ud , jo lavere centrale fortænder , er som regel de to tænder i bunden foran , som synes omkring seks måneders alderen. De næste er de fire øverste fortænder , den øverste centrale og laterale fortænder , der opstår mellem otte måneder og et år. Yderligere primære tænder udfyld par , en på hver side af brød tænderne langs øverste og nederste jawline , normalt med en hastighed af fire tænder for hver seks måneder . Alle 20 mælketænder normalt på plads inden tre år.

andet Eruption Tidsramme


Primær tænder er kastet begynder seks eller syv år , og denne proces fortsætter , indtil 12 år . Blivende tænder generelt erstatte den fortrængte primære tænder i nogenlunde samme størrelsesorden som i løbet af første udbrud . Yderligere præ-molarer og molarer også bryder ud i alderen 12 og 21 for i alt 32 blivende tænder .

Funktion


Primær tænder tjener som pladsholdere for blivende tænder endnu at vise sig , give ansigtet struktur , hjælpe unge højttalerne lære at korrekt form lyde og beskyttelse af den voksne tænder mod fremtidige forfald . Tænder generelt hjælpe os med at spise og tale og give vores ansigter struktur .

Misforståelser


En almindelig misforståelse er, at fordi børns primære tænder er midlertidige , behøver de ikke kræver tandpleje . Selv om den primære tænder kun forbliver i munden i et par år , skal de passes som enhver anden tænder . Korrekt hjemmepleje , herunder tandbørstning og tandtråd , rutinemæssige eftersyn , rengøring og fyld er af afgørende betydning både for oprettelse af god mundhygiejne og bevare sundhed fremtidige tænder .

Overvejelser

Selvom tandfrembrud skemaer er udgivet af American Dental Association , er det vigtigt at huske , at disse tidslinjer er retningslinjer og tidlig eller sen tand udbrud kan stadig være inden for rækkevidde af det normale. Se en tandsundhed professionel for yderligere rådgivning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.