tegn & symptomer, som visdomstænder skal fjernes

Kaldet " visdomstænder "på grund af deres ankomst sent i en patients liv , kan disse molarer vokse i normalt , hvis patientens mund er stor nok , og tænderne vokser ind på den rigtige justering . Men under mange betingelser , kan en patient skal have den visdom tænder ekstraheres , en enkel og fælles procedure, som lindrer symptomer på visdomstænder smerte

funktioner


Den visdom tænderne er placeret på toppen og bunden af munden , i det tilbage, og er den tredje kindtand forfra . Disse tænder kaldes " visdomstænder " , fordi de generelt opstår , når patienten er 17 til 21 år , eller gamle nok til at have en vis mængde " visdom ". Mens mange patienter skal have deres visdomstænder fjernet , på grund af dårlig justering eller ikke plads nok i munden , nogle visdomstænder udvikle sig korrekt og ikke behøver at blive pakket ud.

Når Wisdom tænderne skal Ekstraherede


Når visdomstænder frem , de bryder igennem tandkødet , hvilket medfører en flap af væv til at vokse over dem . Mad kan blive fanget i dette klap og en alvorlig infektion kan forekomme , hvilket resulterer i de nødvendige kirurgiske procedure . Desuden skal visdomstænder skal udvindes , hvis de vokser i skæve eller ansigt den forkerte retning . Visdomstænder skal også hentes , hvis kæben ikke er stort nok , eller hvis der ikke er plads nok i munden . Hvis munden ikke har plads til visdomstænderne , kan tænderne være ude af stand til at bryde igennem tandkødet og kan blive påvirket , hvilket gør udvindingen nødvendigt . Endelig , hvis patienterne ikke er i stand til at rense visdomstænder , kan de begynde at forfald , oftentimes resulterer i en nødvendig ekstraktionsprocedure .

symptomer, som Wisdom tænderne skal Ekstraherede


Generelt visdom tænder, der har behov for udvinding ikke har nogen alvorlige eller mærkbare symptomer , men i nogle betingelser , tænderne viser tydelige tegn på, at de ikke vokser i korrekt . Disse symptomer omfatter smerter eller kæben stivhed i nærheden af påvirket tand , smerte og irritation fra en tand , der kommer ind på en akavet vinkel , en smittet hævelse i flappen af gummi væv placeret på bagsiden af munden , fortrængning af andre tænder , huller i tænderne eller tandkødssygdomme nær bagest i munden eller en følelse af ubehag som tænderne gnider mod din kind , tungen eller toppen eller bunden af din mund . Generelt er disse symptomer begynder at udvikle sig, når patienten er 15 til 25 år . Sjældent, at patienter over 30 år kræver visdom tænder udvinding .

Diagnose


Tandlæger udføre enkle test, såsom følelse i bagerste del af munden og langs tandkødsranden , at afgøre, om en visdom tand kommer i med succes. Hertil kommer , kan X-Rays at afgøre, om visdomstænder er på vej , og hvis deres tilpasning vil gøre det muligt for dem at vokse i sikkert .

Procedure

Hvis en tandlæge har mistanke om , at en patients visdom tænder er stigende i og vandt ' t har plads , eller hvis de er på en forkert justering , vil han anbefale , at tænderne skal udvindes ved en mundtlig kirurg . Selv om patienterne kun kan opleve symptomer for en af de fire visdomstænder , oral kirurger anbefaler normalt , at alle fire tænder skal ekstraheres på samme tid , for at spare bekostelige procedurer senere i patientens liv . Mange mundtlige kirurger er også enige om , at det er lettest at trække tænder ud hos patienter i begyndelsen af 20'erne eller yngre , som rødderne på tænderne og kæbebenet ikke er helt udviklet.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.