tidlige stadier af gummi sygdom

Tandkødssygdomme ( paradentose ) er en infektion, der forårsager forringelse af tyggegummi væv og knogler støtte af tænderne . I en nylig 5-årigt USA National Health and Nutrition Examination Survey-som nævnt i rapporten om paradentose hos voksne af National Institute of Dental og kraniofacial Forskning-det påvirkede 8,52 procent af de voksne fra 20 til 64 år . Svære tilfælde af sygdommen var til stede i 5,08 procent af befolkningen i samme aldersgruppe . Etnisk oprindelse, uddannelse , indkomst og livsstil bidrager til forhøjede procentsatser af dem ramt af dette problem .

Symptomer


På sin hjemmeside , Periodontale Associates viser nogle af symptomerne på gummi sygdom som blødende gummer , når du børster tænder , kronisk dårlig ånde og tandkød , der er betændte , oppustede eller følsomme . De indledende stadier af parodontale problemer er nemt vendes ved regelmæssig tandpleje rengøring og ordentlig opmærksom på mundhygiejne . Tandkødssygdomme begynder med tandkødsbetændelse . Symptomerne på tandkødsbetændelse normalt opstår før forværringen af ben støtte. Som gum sygdommen skrider frem , knogletabet støtte viser sig med løsning af tænder , tandkød recession giver indtryk af aflang tænder , adskillelse af tyggegummi væv fra tænderne som følge af tab af knogle og ophobningen af affald ( plak og tandsten ) på root overflader. Den plads , der udgør mellem tænderne og tandkødet bliver lommer fyldt med betændelse , infektion og mulig pus dannelse .

medvirkende faktorer


The National Institute of Dental og kraniofacial Forskning viser nogle af årsagerne til tandkødssygdomme som dårlig oral hygiejne spise en kost mangler på næringsstoffer er nødvendige for at opretholde den generelle sundhed , rygning , sygdomme som diabetes , kræft og aids , skade- relaterede traumer , stress , graviditet , manglende tænder , og arvelighed .

ikke-kirurgisk behandling


Behandling af gummi sygdom i den indledende fase indebærer regelmæssig tandpleje checkups herunder rengøring af en tandlæge eller tandplejer , efter anvisninger af tandlægen eller tandplejeren for korrekt hjemmepleje , tandbørstning og tandtråd mindst to gange om dagen , spise en ernæringsmæssigt afbalanceret kost , og rygestop . Øjeblikkelig opmærksomhed bør rettes mod forekomst af en af de første tegn på tandkødssygdomme at fastslå årsagen , og korrigerende foranstaltninger bør anvendes til at undgå avancerede parodontitis og kirurgi .

Kirurgisk Behandling


Kirurgisk behandling begynder med en grundig rengøring ( skalering og rod planlægning ) udføres af parodontale specialist eller tandplejer arbejder sammen med periodontist . Under den kirurgiske procedure , opnår periodontist adgang til roden område for fjernelse af tandsten ved at gøre indsnit paa begge sider af tand eller tænder , der skal behandles og derefter blafrende tilbage tandkødsvævet at eksponere området .
Det Nationale Dental Sundhed Emnekode beskriver de forskellige typer af sagsspecifikke parodontale kirurgiske procedurer anvendes i mere avancerede tilfælde af gummi sygdom , der omfatter væv poder og allotransplantater ( knogle vin ) til at erstatte gingiva ( tyggegummi væv ) og knogler , som har forværret som følge af sygdommen .

Prognose

Selv de mest succesfulde operation kan mislykkes , hvis patienten vender tilbage til tidligere skadelige vaner . Streng overholdelse af god mundhygiejne , regelmæssig tandpleje checkups , passende kost og livsstilsændringer ( rygestop ) er afgørende for en fortsat tandsundhed . Manglende overholdelse af nogen af ovenstående vil resultere i en gentagelse af den oprindelige parodontale problemer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.