korrekt teknik til tandbørstning

Korrekt tandbørstning teknikker vil hjælpe dig har sundere tænder , en mere attraktiv smil og endnu bedre ånde . Endnu bedre , at lære at børste godt på en tidlig alder vil begynde at et barn på en livslang god vane . Selv du allerede en voksen , det er aldrig for sent at lære korrekt tandbørstning teknikker

Valg af korrekt Tandbørste


Den bedste tandbørste er en , der har bløde børster og kan nå hver tand . Harder børster kan slides væk det tynde lag af emalje og i sidste ende vil gøre tandbørstning smertefuldt . Men selv en blød børste skade dine tænder og tandkød , hvis du krat for voldsomt . Kig efter en tandbørste , der har et håndtag , der vippes ved udgangen , hvilket vil bedre nå dine kindtænder . Mange mærker af tandbørster også komme med en vinklet hoved til at hjælpe nå meget tilbage af din mund .

Børstning Teknikker


Brug tandpasta , der indeholder fluor til at holde dine tænder stærke . Så længe det er fluor , de andre muligheder er op til dig . Der er al mulig smag tænkelige , plus optioner såsom tandsten kontrol og whiteners tilføjet . Hvis du finder dine tænder er følsomme over for temperaturændringer , købe tandpasta specielt formuleret til følsomme tænder .
Det er ikke nødvendigt at bruge en masse tandpasta . En ært størrelse sprøjte er nok for børn , og to ært størrelse strint for voksne . Før du begynder at børste , skyl munden med rigeligt vand for at løsne så mange madrester , som du kan . Derefter forsigtigt begynde at børste dine tænder , starter ved tandkødsranden . Den bedste teknik er at holde penslen i en lille vinkel , og sørg for at børste hver eneste tand . Glem ikke at børste inde i tanden linje , uden for tand linje , og den bidende overfladen af din kindtænder også.

en god finish


God tandbørstning tager mindst 2-3 minutter. Skyl din tandbørste og mund godt , når du er sikker på , at du har børstet godt . Efter skylning , bruge tandtråd mellem tænderne for at fjerne hver eneste bit af fødevarer . Dette er et særlig vigtigt skridt , fordi selv den bedste tandbørstning teknikker ikke kan fjerne alt fra mellem tænderne . Vær blid , bør dit tandkød ikke bløder . Omhyggeligt tandtråd , bevæger sig op på siden af en tand og ned den næste . Hvis du ikke kan nå bagsiden af din mund , der er særlige floss picks rådighed, der vil gøre denne opgave meget lettere . Forkæl dine tænder godt at have færre hulrum og en lysere smil .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.