tegn og symptomer på en påvirket tand

Findes på meget tilbage på begge sider på toppen og bunden af din mund , den visdom tænderne er det tredje sæt af moral i den menneskelige munden . Mayo Clinic rapporter om, at folk typisk udvikler visdomstænder i alderen 17 og 25 , men i mange tilfælde er der ikke plads nok i munden til visdomstænder at dukke

Identifikation


Hvis der ikke er nok plads til dem , bliver visdomstænder påvirket eller fanget i kæben . Et vilkårligt antal af visdom tænder kan blive påvirket i en persons mund .

Almindelige symptomer


Smerter eller ømhed omkring tandkød-såvel som rød eller hævet tandkød-er de mest almindelige symptomer på påvirket visdom tænder , efterfulgt af kæben smerter og hævelse

andre symptomer Dårlig ånde og en ubehagelig smag , når bide i det område, som påvirkede tand er andre symptomer . Påvirket visdom tænder også føre til hovedpine .

Betydning


Hvis symptomerne på påvirket visdom tænder forbliver ubehandlet , de ofte lægge pres på de andre tænder , der forårsager tandkødssygdomme , fortrængning af tænder og dannelse af cyster på gummi linje .

Betydning


Da symptomer på påvirket visdom tænder udvikles gradvist over tid , en tandlæge kan få øje på betingelse af en diagnostisk X-ray , før patienten oplever tegn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.