fødevarer , der bekæmper erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion ( ED ) er den manglende evne til at opnå eller opretholde en erektion længe nok til at engagere sig i seksuel aktivitet . Der er mange receptpligtig medicin , der er designet til at bekæmpe ED , når det tages et par timer , før de indleder i seksuel aktivitet . Imidlertid har de piller haft alvorlige bivirkninger , som kan påvirke kort-og langsigtede sundhed. Ændring af kost ved at øge indtaget af fødevarer , der bekæmper ED kan forbedre mænds seksuelle sundhed over tid :

Diætmad Årsager


ED kan være forårsaget af alder , stress , angst , depression og træthed . En anden medvirkende faktor er en ubalanceret kost. Dårlige kostvaner kan føre til kar-sygdomme , der begrænser blodtilførslen til penis . Det anslås , at 18 millioner mænd i USA lider af ED . Den gennemsnitlige amerikanske kost er højt indhold af mættet fedt , dels på grund overflod af junk , stegt og fastfood . Kostvaner, der er højt indhold af sukker , koffein og mejeriprodukter også sætte mændene i risiko .

Fisk


Friske Coldwater fisk tilbyder en række næringsstoffer , som har en positiv indvirkning på kroppen . Fisk er fedtfattig og rig på Omega -3 fedtsyrer , der forbedrer kredsløbet sundhed . Stigningen i blodgennemstrømningen er ikke kun godt for hjertet , men det forbedrer også blodtilførslen til penis . Øget blodgennemstrømning er et væsentligt element for at opnå og opretholde en erektion . Anbefalet Coldwater fisk omfatter laks , tun , sardiner , helleflynder og makrel .

Frugt og grønt


kostvaner, der er højt i frugt og grøntsager bidrager til væsentligt forbedret den generelle sundhed , og de også bekæmpe ED . Anbefalet frugter omfatte rigt pigmenteret bær som fx jordbær , blåbær og sorte bær og bananer og æbler . Grøntsager , der forbedrer ED omfatter broccoli , hvidløg og mørke bladgrøntsager , som står højt i zink . Chili Peppers også forbedre cirkulation ved at stimulere det centrale nervesystem .

High Fiber Kost


Fiberrige kostvaner forbedre kredsløbet sundhed og øge blodgennemstrømningen . Kost rig på fuldkorn , bønner , frø , nødder og soja giver fibre og zink og er lavt indhold af mættet fedt . Fuldkornsbrød , mandler , solsikkefrø og græskarkerner , Granola , jordnødder og pinjekerner er stærkt anbefales at bekæmpe ED .

Vand

Daglig vandindtag kan også påvirke evnen til at opnå og vedligeholde en erektion . Det anbefales , at mænd drikker 50 % af deres kropsvægt i ounces på daglig basis . Korrekt hydrering hjælper med at holde blodet flyder , og vil hjælpe mænd fastholde større kontrol over deres erektioner

Nyttige Tips

Ændring af kost vil ikke umiddelbart producere ønskede resultater . være vedholdende .

som supplement til diæt og motion , tilstrækkelig hvile og stress reduktion teknikker kan også hjælpe med at forbedre ED .

kronisk ED kan være et symptom på et større problem . Søge lægehjælp , hvis problemet fortsætter .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.