kan du blive gravid , hvis din mødom ikke har brudt ?

Graviditet er en risiko for når som helst , at samleje har fundet sted . For mange unge kvinder , er det en skræmmende tanke , og en , der bør tages i betragtning, før der dyrker sex

Hymen


Det jomfruhinden er en tynd membran eller et stykke af huden , der strækker sig over åbning til en kvindes vagina . Sommetider er der huller i jomfruhinden , så blodet til at forlade kroppen under en kvindes periode . Andre gange , huller eller revner er opstået gennem en ung kvindes liv fra slid og ælde på hendes krop på grund af sport eller bare livet i al almindelighed . Det meste af tiden , er det strakt åben forud for en ung kvindes første seksuelle oplevelse , hvis ikke under det .

Hymen og Graviditet


En ung kvindes mødom har intet at gøre med graviditet overhovedet . Hvis det stadig er intakt eller ej , kan hun blive gravid . Graviditet opstår, når sperm når ægget .

Beskyt dig selv fra Graviditet


Den nemmeste måde at forhindre graviditet og sygdom er ikke at have sex . Hvis du vil have sex , skal du beskytte dig selv mod at blive gravid ved hjælp af en gennemprøvet metode til fødselskontrol , såsom kondomer eller p- piller . Du kan gå til din lokale sundhedsmyndigheder afdeling eller Planned Parenthood klinik for at modtage gratis eller billig prævention .

Beskyt dig selv mod seksuelt overførte sygdomme /infektioner


Der er en række forskellige måder at forhindre graviditet , men kun én metode også beskytter dig mod sygdom . Det er et kondom . Kig på boksen for en rettesnor for, hvordan man korrekt anvender et kondom på en mands penis .

tegn på graviditet

Hvis du ikke er sikker , hvis du er gravid , tage en graviditetstest . En af de største indikatorer graviditet er en mangel af en periode . Alligevel er mange unge kvinders cyklus er uregelmæssig , så det er ikke et fjols bevis måde at vide . Andre tegn på graviditet kvalme , vægtøgning og humørsvingninger .

tegn på sygdom

Hvis du bemærker noget anderledes om din krop, især i kønsdelene , kan dette være et tegn på en seksuelt overført sygdom . Kig efter vorter , udslæt eller kløe som tegn på en STD . Andre sygdomme har ingen tegn overhovedet , og det er bedst at få testet efter hver partner eller en gang om året , når du bliver seksuelt aktiv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.