vil NuvaRing gøre mig tage på i vægt ?

NuvaRing , en hormonal præventionsform indsættes i vagina måned, lover mere komfort end en daglig prævention pille . NuvaRing kan prale 99 procent effektivitet på at forebygge graviditet , men det forhindrer ikke seksuelt overførte sygdomme . Kvinder, som anvender NuvaRing kan bekymre sig om de bivirkninger, herunder vægtøgning , for at bruge hormonal prævention

NuvaRing og vægtøgning


NuvaRing indeholder de samme hormoner, der findes i de fleste fødsel-piller . østrogen og gestagen . I stedet for at blive taget oralt , er de hormoner absorberet gennem skeden og er fordelt over hele kroppen . Disse hormoner forhindrer ægløsning , og der stopper en graviditet opstår. Kvinder, der ryger , bør ikke anvende NuvaRing , fordi det øger risikoen for blodpropper , svarende til prævention pille .

En kvinde bruger NuvaRing indsætter ringen ind i hendes skede og lader det der i 21 dage. Efter at have forladt ud NuvaRing i syv dage. hun indsætter en ny NuvaRing tre uger endnuVed skift fra p-piller til NuvaRing , indsætte NuvaRing som helst under den aktive piller i pakken eller senest en uge efter at have taget den sidste aktive pille i pakken for kontinuerlig beskyttelse . Kvinder foretrækker måske doseringen af NuvaRing til prævention pille , fordi den kun skal være indsat en gang om måneden , i stedet for tages hver dag ligesom p-piller .

Almindelige bivirkninger for NuvaRing omfatter vaginal irritation eller infektion , hovedpine , kvalme og vægtøgning . I de kliniske studier for NuvaRing , erfarne 5 til 14 procent af kvinderne vægtøgning som en bivirkning af brug . Patienterne rapporterer også tager på i vægt mens du er på p- pille . Østrogen i hormonal prævention metoder såsom NuvaRing og pille årsagen til overvægt fra fra væskeophobning og fra at øge størrelsen af kroppens fedtceller . De fleste kvinder ved hjælp af enten pille eller NuvaRing ikke tager på i vægt .

Risikoen for at få vægt , mens du bruger NuvaRing gad ikke de fleste kvinder nok til at stoppe med at tage NuvaRing under de kliniske forsøg, der udføres af producenterne af NuvaRing på tidspunktet for ansøgningen om U. S. Food and Drug Administration godkendelse . I disse kliniske forsøg , stoppede kun 1 til 2,5 procent af de kvinder, NuvaRing på grund af bivirkninger, herunder vægtøgning . Hvis du er bekymret for at få vægten på NuvaRing , spise en sund kost og motion . Drik masser af vand med en tvangsindløsning af citron for at undgå væskeophobning . Hvis du beslutter at ændre fødsel-metoder på grund af vægtøgning , skal du vælge en mini-pille uden østrogen eller en barrieremetode som kondomer eller mellemgulvet for at undgå bivirkninger af østrogen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.