hvordan man kan adskille mandlige sæd

Forældre , der ønsker at vælge kønnet på deres barn har flere medicinsk assisteret optioner med forskellige omkostninger og succes satser . Den eneste 100 procent garanti for ligestilling er præ-implantation genetisk diagnose ( PGD ) , der anvendes med in vitro fertilisering ( IVF ) . Microsort og Ericsson er sæd sortering teknikker, der kan anvendes uden regning og stress i forbindelse med IVF . Ifølge in-gender. com , både påstand om en 75 procent succesrate i sortering for Y ( mandlige ) sæd . For X ( kvinde ) sæd , er Ericsson omkring 70 procent effektiv og Microsort er 90 procent effektiv . Microsort bruger et fluorescerende farvestof pletten med flowcytometri . Ericsson bruger en modificeret swim-up teknik til at adskille X og Y sædceller . Denne metode virker på den teori , at et lille antal af X sædceller svømmer hurtigst , efterfulgt af Y sædceller , mens resten af X sædcellerne svømme de langsomste . En modificeret lignende swim- up teknik kan gøres billigt derhjemme :

1 .
Vask en pasteuriseret æg . Varm ægget ved at placere den i varmt vand i et par minutter . Adskil hvide fra æggeblomme . PH i ægget hvidt med en pH- teststrimmel eller digitale pH tester . Hvis pH er mellem 9 og 9,9 , springe til trin 3 .
2 .

pH-værdien af æggehvide at nå 9 til 9. 9 . En pH-værdi under 9 vil ikke fungerer godt for sperm sortering , mens en pH-værdi på 10 eller højere vil dræbe sædcellerne . For at sænke pH , tilsættes en dråbe af Pre-seed glidecreme til æggehvide og test pH igen . Gentag indtil pH er 9,9 eller lavere . Hvis pH er under 9 , prøve en anden æg . Hæve pH af æg ved at vaske dem og køle dem i to uger i en glasskål .
3 .
Bland en kop varmt vand med en spiseskefuld bagepulver og lad blandingen sidde i 10 minutter.
4 .
opsamles en sædprøve i en steril samling kop . Hæld sæden i reagensglasset og optage målingen .

5 .
Brug et lægemiddel dropper at tilføje varm æggehvide til reagensglas på toppen af sæd , indtil mængden af æggehvide svarer til mængden af sæd . Rør ikke sæden med dråbetæller . Æggehvide bør flyde på toppen af sæden .
6 .
Sæt rugemaskine til 99 u00BA C. Må ikke overstige 100 u00BA . Anbring reagensglasset i inkubator ved en 45 graders vinkel . Indstille en timer til en time .
7 .

Brug en sprøjte eller douche taske at skylle skeden med bagepulver og vand løsning .
8 .
Fjern det øverste 20 procent af æggehvide fra toppen af prøverøret med et lægemiddel dropper efter en times inkubation . Undersøge en dråbe af denne prøve under et mikroskop . Sæd skal være synlig svømning meget hurtigt ( X sæd ) . Kassér denne stikprøve af æggehvide . Hvis der ikke sæd er synlige , er gentag med ekstra små mængder af æggehvide , indtil hurtigt sperm set .
9 .
Brug en ren medicin dropper at samle resten af æggehvide . Omfatter ikke sæd under æggehvide . Undersøge en dråbe af denne prøve under mikroskop . Du bør se hurtige sædceller ( Y sædceller ) . Gem denne prøve for at bruge til insemination .

10 .
Kassér den sæd tilbage i reagensglasset . Hvis det ønskes , undersøge denne stikprøve med mikroskop . Sæden skal være langsommere svømme end de tidligere prøver (de resterende X sæd ) .
11 .
Læg en lille mængde af almindelig æggehvide i vagina for at dække livmoderhalsen . Hvis kvinden har rigelige æggehvide-lignende cervikale slim , dette trin er ikke nødvendigt .
12 .
Overfør gemte prøven i en stedet softcup . Sæt koppen i skeden og placer den rundt om livmoderhalsen . Efterlad Pokalturneringen i stedet for op til tolv timer. Fjern og kassér kop .

gode råd og advarsler


 • Practice denne teknik , før du bruger den til at forsøge undfangelsen .
 • Brug ægløsning prædiktor kits til korrekt tid dit forsøg .
 • Klem medicinen øjendråbeflaskens langsomt , når indsamling og overførsel af æggehvide og sæd for at undgå skader på sædcellerne haler .
 • Brug andet køn svajende teknikker i forbindelse med modificeret swim-up for at øge chancerne for at blive gravid en dreng . Se Resource afdeling for information om svajende .
 • Forsøg ikke at- home køn udvælgelse teknikker , medmindre du kan acceptere et barn af det modsatte køn . Modificeret swim-up øger chancen for at blive gravid en dreng , men der er stadig mulighed for at blive gravid en pige .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.