kan du springe placebo piller for prævention ?

P- piller generelt indeholder placebo piller , der skal træffes i ugen en kvinde menstruerer . Nogle kvinder kan vælge at springe disse piller helt at forhindre deres periode , der generelt ikke har mange risici

Ikke at tage piller i den periode,

Fordi placebo piller indeholder ingen hormoner , det er fint at ikke tage den placebo piller , mens menstruation . Den nye pakke med piller kan påbegyndes syv dage senere .

Forebyggelse Periode

Skipping placebo piller og starte en ny pakke piller på den dag, du normalt ville tage dit første placebo pille kan resultere i en forpasset periode . Dette generelt ikke har nogen store risici .

monofasiske

monofasiske piller har samme hormon niveau i hver pille . Når springe placebo pille at gå glip af en periode med monofasiske recepter , kvinder er mindre tilbøjelige til at opleve pletblødning.

trifasisk

trifasisk piller indeholder forskellige hormon niveauer i hele pille-brug cyklus . Med disse piller , er gennembrud blødning mere tilbøjelige til at opstå, når placebo piller er ikke træffes, og erstattes med en ny pakke piller .

lade dine Periode

Når spring placebo piller for at gå glip af perioder , er det vigtigt at give din krop til at menstruere hver par måneder . Dette giver kroppen mulighed for at skylle ud de elementer, der bruges til at komme af måneden.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.