perioder efter spiral fjernet

Den intrauterin enhed , en IUD , effektivt forhindrer graviditet mere end 99 procent af tiden . En kvinde i en gensidigt monogamt forhold , kan vælge en IUD for langsigtet prævention , fordi det virker uden daglig opmærksomhed og med få potentielle bivirkninger . Den IUD beskytter ikke mod seksuelt overførte sygdomme . Fjernelse af spiralen foregår i en læge kontor og de fleste kvinder at vende tilbage til normal menstruation og frugtbarhed det samme

Sprunget Perioder


Efter din IUD fjernelse antage, at du kan blive gravid med det samme og bruge alternative prævention , hvis du ikke planlægger en graviditet . Hvis du går glip af en periode på ethvert tidspunkt efter at du har din IUD fjernet , kan du blive gravid . Tag en graviditetstest , når du springer din menstruation .

Hvis du havde sex i de få dage før IUD udsendelse, sædcellerne at blive boende i disse dage kan befrugte et æg , hvis du har haft ægløsning for nylig . Hvis du har din spiralen fjernes, før kroppen har udvist , at befrugtede æg , kan det implantat i livmoderen , når spiralen ikke er der for at forhindre implantation . Når det befrugtede æg implantater i livmoderen , opstår en graviditet , hvilket betyder en kvinde kan blive gravid som følge af det køn , hun havde før , der har spiral fjernet . Hvis du ikke får din menstruation til tiden efter din IUD fjernet , tage en graviditetstest , fordi du kan blive gravid , selvom du ikke har haft sex siden dens fjernelse .

Hvis du gennemgå overgangsalderen , mens den IUD er på plads , vil du normalt ikke har en periode , når spiralen fjernes . De fleste læger vente , indtil kvinden ikke har menstruated for et år , før du fjerner IUD at sikre , at hun ikke bliver gravid , når den er fjernet . Må ikke forvente din menstruation , når din læge har bekræftet overgangsalderen .

Hvis din graviditetstest kommer tilbage negative , og du ikke er i overgangsalderen , men du stadig ikke få din menstruation , se en læge . IUD fjernelse normalt ikke forårsage forsinket menstruation . Mangler din menstruation kan være tegn på sygdom .

kraftig blødning


IUD fjernelse forårsager normalt ikke unormalt eller kraftige menstruationer . Hvis din læge ikke er i stand til nemt at fjerne din IUD og behov for at spile din livmoderhals eller udføre operation for at fjerne det , kan fjernelse forårsage tungere blødning i løbet af denne menstruationscyklus alene. Hvis din IUD indeholdt hormoner , kan det have handlet i kroppen på samme måde som andre hormonale prævention metoder til at gøre din perioder lettere og kortere , mens den var på plads . Hvis dette er din situation , kan din perioder synes tungere end normalt , når hormonerne forlade kroppen og din perioder gå tilbage til , hvad der var normalt for dig , før indførelsen af hormoner .

Se en læge, hvis du er bekymret om kraftig menstruation, uregelmæssig menstruation eller perioder , der varer mere end et par dage , fordi disse symptomer kan være tegn på et medicinsk problem og ikke nødvendigvis har nogen sammenhæng til din IUD eller dets fjernelse.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.