kirtel i hjernen hos mænd , der påvirker produktionen af testosteron

Hypothalamus og hypofysen, der ligger i hjernen , er ansvarlig for at frigive hormoner , der styrer mange forskellige dele af kroppen . Den ene del , at de hjælpe med at regulere er det reproduktive system og mængden af testosteron , som er produceret :

Funktion

Den hypothalamus og hypofyse er ansvarlige for at regulere produktionen af testosteron . De er placeret i bunden af kraniet .

funktioner

Den hypothalamus frigiver hormoner , der styrer de hormoner , der udskilles af den forreste hypofyse . Hormoner frigivet af hypofyseforlaps regulere produktionen af testosteron .

typer af hormoner

Luteinizing hormon og follikelstimulerende hormon er ansvarlig for at stimulere og sætte reproduktive organer til at producere testosteron . Cellerne i den forreste hypofyse at frigive disse hormoner ( kaldet gonadotropiner ) er gonadotrophs .

Overvejelser

Skader på hypothalamus eller hypofysen kan medføre unormal testosteron niveauer . Skader kan skyldes tumorer , inflammation , hiv /aids eller steroider .

Behandling Unormal testosteronniveauer

Når testosteronniveau hos mænd ikke er normale på grund af hypofysen eller hypothalamus , kan de behandles med hormonsubstitutionsbehandling . Testosteron er indsprøjtes i musklen hver anden uge . Testosteron kan også erstattes ved hjælp af et plaster eller gel på huden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.