HPV fakta for mænd

Humant papillomvirus ( HPV ) er en fælles seksuelt overført virus . De fleste mennesker i USA , som er seksuelt aktive vil i sidste ende have HPV , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) . Den virus kan inficere huden på en mands kønsorganer området, herunder penis eller anus

Typer


Af de mere end 40 . typer af HPV , kan nogle forårsage kønsvorter og andre kan forårsage anal eller penis cancer . De typer , der forårsager kønsvorter er ikke de samme typer, der kan forårsage anal eller penis cancer .

funktioner


De fleste mænd , der får HPV aldrig udvikle nogen symptomer eller helbredsproblemer , ifølge Mayo Clinic . Kun omkring 1 procent af seksuelt aktive mænd i USA udvikler kønsvorter , og både anal og peniscancer er sjældne .

Overvejelser


Nogle mænd er mere tilbøjelige til at udvikle sygdomme relateret til HPV end andre . Statistikker fra CDC , at homoseksuelle og biseksuelle mænd udvikle anal cancer 17 gange oftere end heteroseksuelle mænd , og mænd med svage immunsystemer , som dem med human immundefekt virus ( HIV ) , har større risiko for at udvikle anal cancer og alvorlige tilfælde af kønsvorter , som er vanskelige at behandle .

Symptomer


Symptomer på HPV -infektion , som kan vises i mænd omfatte vorter på penis , lysken , testikler , anus eller lår .

Effects

Der er ingen kur eller behandling for HPV , men der er behandlinger for de betingelser, der er forårsaget af HPV hos mænd . Behandlinger for kønsvorter omfatter kirurgisk fjernelse , frysning og medicin . Behandlinger for anal og penis cancer omfatter kemoterapi , strålebehandling og kirurgi .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.