Morgenen efter pille oplysninger

Morgenen efter pille er en nødsituation form for prævention , der anvendes i op til fem dage efter ubeskyttet samleje eller efter svigt af svangerskabsforebyggende . Denne nødprævention bruger høje doser af hormoner for at forebygge graviditet . At være mest effektive , bør kvinder tage medicinen inden for 72 timer efter ubeskyttet sex

Tilgængelighed


En kvinde 17 år eller ældre kan købe morgenen efter pillen fra et apotek uden recept . Piger under 17 har brug for en læges recept .

Omkostninger


Afhængig af købt medicin , morgenen efter pille koster $ 10 til $ 70 .

Brands


Der er flere medikamenter til rådighed som en morgen efter pille . Plan B og forebyggelse er to af de mest almindeligt taget .

Funktion


Morgenen efter pille forhindrer graviditet ved hjælp af høje doser af hormoner for at forhindre æggestokkene i at frigive et æg . Andre hormoner i p-piller stoppe sædcellerne i at nå en allerede udgivet æg og forhindre et befrugtet æg fra implantering i livmoderen .

Administration

Hunner træffe de morgenen efter pille , afhængig af den aktuelle medicin i en eller to doser .

Side Effects

Bivirkninger fra morgenen efter pillen kan omfatte ændringer i kvindens menstruation periode , træthed , hovedpine , bækkensmerter , brystspænding og kvalme .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.