behandle erektil dysfunktion med adfærdsterapi

erektil dysfunktion ( ED ) er en betingelse , der er fælles som mænd alder , men det er ikke uundgåelig . ED er præget af en mands manglende evne til at opretholde en erektion under samleje . Ifølge The National Institutes of Health ( NIH ) erektil dysfunktion kan behandles effektivt med adfærdsterapi , når det indebærer også mandens partner . Ubehandlet kan ED skabe psykisk stress , som kan påvirke alle områder af en mands liv .

Præstationsangst


Når en mand har oplevet et udbrud af erektil dysfunktion , han kan udvikle præstationsangst , som øger risikoen for ikke at opnå en erektion i fremtiden . NIH forskere rapporterer, at terapeuter første bør fjerne andre psykologiske årsager til ED , såsom tabet af en partner , alkohol eller narkotikamisbrug eller dysfunktionelle relationer . Terapi derefter kan fokusere på præstationsangst . Behandlingen bør fokusere på at fjerne distraktioner et par kan komme under forsøget på at have sex , og lære dem at kommunikere om sex og deres behov . Behandlingen bør omfatte undervisning om , hvordan de seksuelle organer fungerer , så de kan forstå forskellige aspekter af de erfaringer og hvordan de kan klare .

Depression


Mens depression ofte er årsag til erektil dysfunktion , det forekommer også efter gentagne fiaskoer til at udføre seksuelt . Behandling, der behandler depression kan være nyttigt i behandling ED , betænkning NIH læger . Adfærdsterapi for depression kan omfatte fokus på livet ændringer , der kan være sket , og der er årsag til ED , rapport lægerne på American Academy of Family Physicians . Ved at forstå , at ED begyndte , da han mistede et job eller gik igennem en svær skilsmisse , at gå på kompromis hans evne til at opretholde en erektion , at en mand kan foretage ændringer afhjælpe situationen . Patienter, der modtager behandling for depression som følge af stress ofte kan ændre deres situation eller finde måder til at acceptere fortiden og komme videre . Derudover , når patienterne begynder at have problemer med erektion efter start på antidepressiva , kan en ændring i recepten hjælpe med at lindre problemerne .

Stress


Brug adfærdsmæssige terapi til behandling af stress indebærer ofte uddanne patienterne om stress -reducerende teknikker, såsom dyb vejrtrækning eller meditation . Lægerne på Mayo Clinic rapport, terapi til behandling af allerede eksisterende stress og ekstra stress anlagt den ved ED fungerer bedst , når det gøres med en partner . Rådgiverne ved Brown University rådgive studerende til at lære stresshåndtering teknikker til at undgå erektil dysfunktion . Adfærdsterapi kan omfatte undervisning om, hvordan man slappe af ved at tænke positive tanker . Patienter kan ønske at prøve andre former for adfærd , der kan hjælpe med afslapning , såsom yoga eller tai chi . Visualisering, eller guidede billedsprog , er teknikker , der anvendes med succes i adfærdsterapi til behandling ED .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.