bivirkninger af corlux

Corlux , også kendt som mifepriston , er et stof fremstilles af selskabet Corcept Therapeutics Incorporated , og er i øjeblikket i kliniske forsøg til behandling af psykotisk depression relateret til Endogen Cushings syndrom

Cushings syndrom


Endogen Cushings syndrom er forårsaget af langvarig udsættelse af kroppens væv hormonet cortisol . Det generelt påvirker voksne i alderen 20 til 50, og symptomerne omfatter højt blodsukker , sukkersyge , højt blodtryk , træthed , irritabilitet og psykotisk depression . Cushings kan forekomme hos mennesker , der tager steroidhormoner , såsom prednison , i længere perioder til behandling af inflammation og astma , eller i mennesker , hvis organer producerer for meget cortisol , generelt som følge af svulster i hypofysen .

Sådan Corlux Works


Corlux virker ved at blokere kroppens cortisol GRII receptorer og progesteron receptorer . Dette forhindrer cortisol at binde med receptoren , som slukker for aktivering mekanismen i GRII . Vedvarende aktivering af GRII receptoren kan resultere i psykiske forstyrrelser . Fordi Corlux blokerer for denne receptor , det reducerer symptomerne på psykotisk depression .

Mifepristone og Graviditet


Fordi stoffet mifepriston , den generiske betegnelse for Corlux , blokke progesteron receptorer , vil det afbryde graviditeten . Faktisk er dette stof er godkendt af FDA til tidlig sigt abort . Kvinder, der deltager i Corlux kliniske forsøg er testet for graviditet , før de får den medicin .

Andre bivirkninger


bivirkninger med dette stof omfatter vaginal blødning , diarré , kvalme , opkastning , hovedpine , svimmelhed , rygsmerter og træthed . Corcept rapporter , der generelt lægemidlet har været veltolereret hos forsøgsdeltagerne , dog .

Corlux Clinical Trials

I begyndelsen af forsøg har Corlux vist lovende resultater for behandling af psykotisk depression i Cushing 's patienter . I den anden dobbelt-blindt forsøg udført af Corcept blev patienter, der opnåede en 30-til 50- procent reduktion i psykotiske symptomer , og de reduktioner viste hurtigt , i så lidt som syv dage . Virksomheden er nu i fase III forsøg , og håber at ansøge om FDA-godkendelse inden udgangen af 2010 .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.