forskellige prævention piller

Prævention brug er en sikker og effektiv måde at forhindre uønskede graviditeter . Valg af den rigtige form for prævention , afhænger af din nuværende civilstand , eventuelle sundhedsmæssige bekymringer, du måtte have såvel som dine personlige overbevisninger . Det er vigtigt at indse, at prævention er generelt effektivt at forebygge graviditet , men kun mandlige og kvindelige kondomer kan forhindre spredning af seksuelt overførte sygdomme .

hormonale metoder


Hormonelle præventionsmetoder brug hormoner på to måder . Ifølge den amerikanske College of Obstetricians og Gynækologer , de forhindrer kroppen i at frigive et æg hver måned , og de ændrer konsistens af livmoderhalskræft slim og miljøet i livmoderen , så selv hvis kroppen frigiver et æg , er det ikke befrugtes . Når de anvendes korrekt , hormonel prævention metoder er en sikker og effektiv måde at forebygge graviditet . Ud over at p- piller , er hormonal prævention til rådighed som en injektion , et implantat og en vaginal ring . En sundhedspleje udbyder vil udføre en fysisk undersøgelse før ordination hormonal prævention .

Barrier Metoder


Barrier metoder er de mest populære form for prævention i hele verden , ifølge Mayo Clinic . De arbejder ved at oprette en fysisk barriere mellem æg og sædceller . De fleste mennesker er fortrolige med den mandlige kondom , men der er andre former for barriere prævention til rådighed, herunder den kvindelige kondom , membran , skjold , svamp , sæddræbende creme og livmoderhalskræft hætten . Barriere metoder for prævention er ideelle for folk , der ønsker at undgå hormoner , og dem, der ikke ønsker at besøge en læge for at få adgang til prævention .

Intrauterin udstyr


mere almindeligt kaldet spiral , intrauterin enheder er T-formede medicinsk udstyr . En læge implantater én ind i livmoderen for at forebygge graviditet . Der findes to typer spiral til rådighed, hormon og kobber . Hormon spiral forblive på plads op til fem år, og frigive hormonet gestagen i livmoderen . Den progestin tykkere cervikale slim , tynd foring af livmoderen og gør sperm mindre aktive , som alle reducerer chancen for et befrugtet æg . Hormonelle spiral almindeligt forårsage lettere perioder . Kobber spiral kan blive siddende i op til 10 år. De frigiver kobber i livmoderen , som blokerer befrugtning og forhindrer ægget fra implantere på livmodervæggen . Kobber reducerer også mulighed for sædceller til at befrugte ægget .

Natural Family Planning


Natur familieplanlægning er brugen af en eller flere fysiske indikatorer, der afgør, hvornår du er frugtbar . Under de tider af måneden , når du er frugtbar , afholde sig fra sex , eller brug en alternativ form for prævention . To almindelige former for naturlige familieplanlægning er kortlægger kropstemperatur og vedligeholde en kalender . Kortlægning kropstemperatur kan du bestemme, hvornår du er frugtbar , fordi kropstemperaturen stiger en smule i ægløsning . Kalenderen metode indebærer kortlægning din menstruationscyklus på kalenderen for, hvornår du har ægløsning . Begge metoder kræver mere omhu end andre former for prævention , og er mere effektivt, hvis man diagram , med enten en kalender eller temperatur , flere måneder før ophørende andre former for prævention . Alle er forskellige , og til at arbejde effektivt , skal du bestemme , hvad din gennemsnitlige kropstemperatur er , eller hvor længe din gennemsnitlige menstruationscyklus er . En eller to dage eller grader lyder måske ikke af meget , men det er forskellen mellem frugtbare og ufrugtbare gange .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.