hjælp til rejsning dysfunktion

Erektil dysfunktion er også kendt som " impotens . " Er karakteriseret ved konsekvent ikke at kunne opretholde en erektion længe nok til at fuldføre en seksuel oplevelse . Erektil dysfunktion kan forårsage en mand til at miste sin selvtillid , og det kan også være meget hårdt på relationer . Fysiske og psykologiske faktorer kan både bidrage til erektil dysfunktion , og der er flere måder, hvorpå den kan behandles
1 .
Få en recept fra din læge . Receptpligtig medicin kaldet " fosfodiesterasehæmmere "kan bruges til at slappe penis muskler og fremme blodtilførslen til penis , hvilket fører til en erektion . Eksempler på disse stoffer omfatter tadalafil , vardenafil og sildenafil . Din læge vil ordinere disse efter at stille dig spørgsmål om dine symptomer , din livsstil og følelsesmæssige sindsstemning . Han kan også køre nogle blodprøver og gøre en ultralydsscanning .
2 .
Sprøjt dig selv med en recept til at forårsage en erektion . Alprostadil er en medicin , som du kan tilføre din penis nær bunden med en fin spids nål . Dette får blodet til at flyde ind i penis , og en erektion kan ses inden for 5 til 20 minutter efter injektionen .

3 .
Få en alprostadil stikpille . En alprostadil stikpille kan indsættes i toppen af din urinrøret med en lille applikator . Det går omkring to inches i urinrøret , og når det passer ind på plads , erektil væv absorberer det, og blodgennemstrømningen øges . Den stikpille er mindre end et riskorn .
4 .
Få dine hormoner kontrolleres . Testosteron er et mandligt kønshormon , der også hjælper med muskelstyrke og energi niveauer . Hvis du er diagnosticeret med lavt testosteron niveau ( hypogonadisme ) tale med din læge om hormonbehandling .
5 .

Brug en penis pumpe . En penis pumpe er en batteridrevet enhed , der består af en pumpe med et hult rør . Du placere røret over din penis og tænd den for at skabe et vakuum effekt . Luften suges ud , og blodtilførslen til penis er genereret , hvilket fører til en erektion . En spændering så er placeret i bunden af din penis til at forhindre blodet i at flyde tilbage . Når du er færdig med at have sex , du tager ringen ud .
6 .
Giv op med at ryge . Rygning er kendt for sin skadelige virkninger på lungerne . Det kan også snøre blodkar , der fører til penis og forårsage erektil dysfunktion .
7 .
tabe sig. Ifølge Mayo Clinic , mænd , der er overvægtige er langt mere tilbøjelige til at have erektil dysfunktion end normalvægtige mænd . Skære ned på dine kalorier og udføre en eller anden form for motion i 30 minutter om dagen . Hvis du spiser 500 færre kalorier om dagen , kan du miste en pund om ugen . Hvis du motionerer , kan du miste endnu mere . Eksempler på øvelser , du kan gøre inkluderer løb, styrketræning , cykling , vandreture , svømning og tempofyldt gå .

8 .
Slap af dit sind . Psykologiske faktorer kan øge din risiko for erektil dysfunktion , herunder depression , stress , angst , skyld og frygt . At berolige dig ned , deltage i en eller anden form for afslapning aktivitet som yoga , meditativ vejrtrækning , Tai Chi eller muskel afslapning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.