hvad er årsagerne til erektil dysfunktion ?

Diabetes


erektil dysfunktion er også kaldet " ED " eller " impotens . " Denne betingelse er , hvor du ikke er i stand til at opretholde en erektion længe nok til at fuldføre en seksuel oplevelse . Ifølge Minnesota Mænds Sundhed Center , er det et af de mest almindelige seksuelle forstyrrelser hos mænd målrettet omkring en ud af 10 . Diabetes er en tilstand, der forårsager blodsukkeret til at blive ophøjet på grund af manglende insulin produktion i bugspytkirtlen . Dette kan føre til beskadigede nerver , der kan forhindre en erektion i at finde sted .

kar-sygdomme


Forhøjet blodtryk , kendt klinisk som " hypertension , " er en tilstand, hvor din læsning er 140/90 eller højere . Sammen med en anden type af vaskulær sygdom, der hedder " åreforkalkning , " højt blodtryk kan medføre erektil dysfunktion . Åreforkalkning er en tilstand, hvor arterierne bliver fyldt op med plaque på grund af forhøjet kolesteroltal . Dette vil til gengæld kan begrænse blodtilførslen til penis forårsager erektil dysfunktion .

Skade


Den prostata er en valnød -store kirtel , der sidder i bunden af blæren . Dets vigtigste funktion er at producere sædvæske og regulere urin flow . Når kræft udvikler og prostata er fjernet , nerver kan blive beskadiget og erektil dysfunktion kan medføre . Dette kan også finde sted med en operation i bækken område, hvor nerverne er beskadiget . Skader på rygmarven eller en tilstand, der påvirker rygmarven som multipel sklerose kan også forårsage erektil dysfunktion .

Testosteron


Testosteron er et mandligt dominerende kønshormon , der også er ansvarlig for energi-niveauer , humør og muskler konservering . En tilstand som kaldes " hypogonadisme "er karakteriseret ved at have en lavere end normalt frigivelse af testosteron . Dette kan føre til impotens .

Side Effects

Receptpligtig medicin bruges til at behandle symptomer på en underliggende tilstand eller sygdom . De kan effektivt på at gøre det, men de kan ofte komme med bivirkninger såsom erektil dysfunktion . Eksempler på lægemidler , der kan forårsage dette omfatte beroligende , blodtryk piller , antidepressiva , antihistaminer og appetitnedsættende midler .

Alkohol

under 01:59 alkoholholdige drikkevarer om dagen er standard definition af " mådehold. " Drinking dette beløb ikke har meget af en indvirkning på systemet . Men når din krop bliver afhængige af alkohol på daglig basis , kaldes det " alkoholisme . " Denne betingelse kan føre til leversygdomme , fordøjelsesproblemer og erektil dysfunktion .

Livsstil

seksuelle følelser start i hjernen . Enhver form for psykologisk faktor du har at gøre med på daglig basis kan føre til erektil dysfunktion . Eksempler på disse er angst , skyldfølelse, depression , træthed , stress , dårlig kommunikation med din partner og lavt selvværd .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.