hvad er kravene til kunstig befrugtning ?

Den proces , hvor sæden er placeret i en kvindes livmoderhalsen syntetisk i håbet om at undfange et barn er kendt som kunstig befrugtning . Kvinder vælger at få denne procedure gjort efter flere mislykkede forsøg på at undfange et barn naturligt med deres partner , eller i en sag , hvor manden er fysisk ikke i stand til at undfange et barn .

finansielle evne


Før der træffes beslutning om kunstig befrugtning , vel vidende at omkostningerne ved proceduren er afgørende at sikre, at det er en mulighed for dig . Du vil blive ansvarlig for udgifterne til fertilitetsmedicin , selve proceduren og udgifterne til hospitalsophold . Nogle forsikringsselskaber vil betale for dele af proceduren og hospitalsophold , mens klinikker , der udfører den procedure, der vil give dig muligheder for finansiering . Spørg din lokale udbyder for at bestemme de nøjagtige omkostninger ved proceduren .

fysisk undersøgelse


Når du har besluttet at prøve kunstig befrugtning som en mulighed for at forestille sig , vil du gennemgå en fysisk undersøgelse af en specialist for at sikre dig er ved godt helbred . Denne gennemgang vil også være at finde årsagen til barnløshed . Bortset fra alderdom , som er en fælles faktor i barnløshed , er der flere forhold , der kan forhindre et par fra at blive gravide . Endometriose , cystisk fibrose , kræft , sygdom i skjoldbruskkirtlen , polycystisk ovariesyndrom og ægløsning lidelser er et par af de kendte årsager til infertilitet .

fertilitetsmedicin


Før proceduren er udført , vil din læge har du tager en cyklus af fertilitetsmedicin . Du starter narkotikabehandling i begyndelsen af din menstruationscyklus , for at brændstof dine æggestokke til at oprette flere æg , end den ene æg en kvinde normalt udgivelser per måned .

Donor


Hvis den mandlige ikke er i stand til at producere sæd , vil en sæddonor udnyttes . Billeder af tilgængelige sæddonorer som børn vil blive præsenteret for kandidat til hendes valg . Ingen navne eller andre personlige oplysninger er givet til modtageren , som en standard-protokol .

Procedure Dag

Hvis du har opfyldt alle krav for at have kunstig befrugtning udført , vil din læge tidsplan udnævnelsen for dig . Den mandlige må ikke udløsning i fem dage forud for proceduren , med henblik på at give en højere sædkvalitet. Når sæden er blevet givet , vil laboratoriet flydende sæd ved stuetemperatur i 30 minutter . En kemisk vil derefter blive føjet til sædceller , der vil adskille den aktive sæd fra de inaktive sædceller . Den aktive sædceller opsamles derefter , placeres i et kateter og satte ind i livmoderen . Hele proceduren varer som regel omkring 1-2 timer, og efter en kort hvile , er kvinden i stand til at gå hjem og vende tilbage til normale aktiviteter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.