hvordan du køber YAZ prævention

Yaz er en kombination prævention , der indeholder både drospirenon og ethinylestradiol . Når det tages som anvist, Yaz er 99- procent effektiv til at forebygge graviditet . Det er også FDA-godkendt til behandling af præmenstruelle dysphoric lidelse , ( præmenstruelle syndrom symptomer så alvorlige , at de påvirker din hverdag ) , selv om det endnu ikke er fastslået, om fordelene ved Yaz i forhold til PMDD fortsætte i mere end tre menstruationscyklus . Yaz er undertiden også ordineret som en behandling for moderat acne .
1 .
Tal med din familie praksis læge eller gynækolog . Yaz er kun tilgængelig ved recept , så du bliver nødt til at have en sundhedsperson ordinere det til dig før du kan købe det .
2 .
Spørg lægen kontor personale til fax din recept på apoteket efter eget valg . De fleste kontorer vil udføre denne service som en ekstra service , så recepten vil formentlig allerede være udfyldt , hvis du besøger apoteket senere på dagen . Dette sparer dig for ekstra tur for at tabe recept ud selv på forhånd , da apoteker vil acceptere faxes recepter fra læge kontor , men ikke fra patienter .

3 .
Besøg recept pickup vinduet på apoteket hvor din recept blev faxet . Identificere dig med navn , kan du blive bedt om at vise billedlegitimation så godt. Sørg for at dobbelttjekke etiketten på pakken for at være sikker , at den indeholder Yaz p- piller , og at du har modtaget det antal, du ønsker at købe . Kontroller også, at se om der er nogen genfyldning på recept . Hvis der ikke er , det betyder, at du er nødt til at spørge din læge til en anden recept , når din nuværende forsyning løber ud .

gode råd og advarsler


 • priser for samme receptpligtig medicin kan variere fra apotek til apotek . Hvis pengene er stram , kan du ringe til flere apoteker og sammenlign priser for at finde den ene med den billigste pris på Yaz . Lægens kontor kan også vide, hvilket apotek har de laveste priser .
 • Yaz usædvanlige bivirkning er, at det skyldes øget kaliumniveau , så hvis du har nyre , lever eller binyrer sygdom , kronisk hjerte-kar- sygdom eller kronisk inflammatorisk sygdom , kan din læge ordinere en anden p-piller. Han kan også bede dig om at tage en blodprøve for at tjekke din kalium niveauer i din første måned efter, at Yaz .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.