hvordan gør paragard spiral arbejde ?

Device


ParaGard er en af kun to intrauterin udstyr ( IUD ) bruges til at forebygge graviditet . I modsætning til de andre IUD , Mirena ikke ParaGard ikke indeholder nogen syntetiske hormoner . Selve udstyret er lavet af fleksibelt plastik og kobber støbt ind i form af en lille " T. " Per Contracept. org , er "T " lidt længere end en tomme , og har fine kobbertråd viklet basen og arme . En lille tråd er placeret i bunden af enheden for fjernelse .

Graviditet Forebyggelse


En kvinde skal have ParaGard placeret inde i livmoderen ved en sundhedsmedarbejder. Når den IUD er på plads , kan forblive i op til 12 år pr PlannedParenthood. org . Ifølge ParaGard. com , hvordan kun idéer til spiralen værker er blevet identificeret. ParaGard påpeger en opfattelse er, at sædcellerne er ødelagt . Contracept. org foreslår dette som godt og antyder den kan have noget at gøre med kobber i enheden . Planned Parenthood påpeger , at spiralen påvirker den måde, sæden bevægelser, som forhindrer dem i at gøde et æg . I tilfælde af at et æg er feritilized , er ParaGard siges at forhindre foster fra implantere i livmoderen , pr Contracept. org . Planned Parenthood påpeger, at der ikke beviser til at støtte denne teori , men spiralen har konsekvenser slimhinden i livmoderen for at forebygge gunstige betingelser for graviditet . ParaGard. com fastholder , at enheden ikke har konsekvenser menstruationscyklus på nogen måde.

Effekt


Selvom en udtømmende beskrivelse af , hvordan ParaGard virker ikke findes, er effekten klar . Planned Parenthood påpeger den manglende satsen for spiralen er mindre end én procent i ideelle kandidater . Det kan også blive trukket ind i 120 timers ubeskyttet sex for at undgå graviditet på en effekt på 99,9 procent , ifølge Planned Parenthood . Teenagere eller kvinder under 20 har en lavere effekt sats , som gør kvinder , hvis IUD faldt ud af stedet . Contracept. org påpeger også, at nogle kvinder har ophørt med at spiralen på grund af blødninger og smerter . Graviditet efter ParaGard brug forekommer , men i en undersøgelse , blev 22 procent af kvinderne ikke kan blive gravid et år efter at fjerne enheden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.