hvordan hypertension forårsager erektil dysfunktion ?

Hvad er Rejsningsproblemer ?


erektil dysfunktion , også kaldet impotens , er betegnelsen for nedsat seksuel funktion i en mand . Lejlighedsvis manglende evne til at udføre , er normalt og ikke et problem , men hvis en mand konsekvent har svært ved at få erektion og fastholde , at erektion længe nok til at have samleje og opnå orgasme , han sandsynligvis har erektil dysfunktion . Der er mange mulige årsager til erektil dysfunktion , og højt blodtryk ( hypertension ) er en fælles sag .

reduceret blodgennemstrømning


For at opnå en erektion , en masse blod skal flyde til penis , så det kan hærde og blive oprejst . Når du har forhøjet blodtryk , blodkarrene blive beskadiget , siger Mayo Clinic . Denne skade medfører stiv , smal arterier , der gør det vanskeligere for blodet at strømme gennem , hvilket kan reducere blodgennemstrømningen i hele kroppen-herunder til penis . Hvis der er nok blod ikke kan komme til penis , kan en mand ikke opnå en erektion .

Bring blodtrykket under kontrol


til behandling af erektil dysfunktion forårsaget af forhøjet blodtryk , skal du blot sætter højt blodtryk under kontrol . Dette kan gøres med medicin , og tage skridt i retning af en sund livsstil-det betyder en sund , saltfattig diæt og regelmæssig motion . Vægttabet kan også hjælpe til at sænke blodtrykket niveauer , hvilket igen kan behandle erektil dysfunktion . Medicin er også til rådighed for behandling af erektil dysfunktion , men det er en god ide at medbringe højt blodtryk under kontrol for bedre sundhed og seksuel funktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.