hvordan man forebygger ed

Erektil dysfunktion er almindelig hos ældre mænd , men kan ske for enhver mandlig på alle alderstrin . Og mens lejlighedsvise problemer med seksuel funktion er normale , vedvarende manglende evne til at få og beholde en erektion er det ikke. Der er metoder til behandling af erektil dysfunktion , inklusive behandling bagvedliggende årsager og behandling til at håndtere eventuelle følelsesmæssige problemer . Men der er også måder at holde erektil dysfunktion i at påvirke dit sexliv

What You Can Do


1 .
Tal med din partner . Erektil dysfunktion kan være forårsaget af angst , frygt eller kommunikationsproblemer med din seksuelle partner . Ved at have en åben , kommunikerende forhold og løsning af eventuelle frygt eller problemer tidligt , kan du hjælpe med at forhindre erektil dysfunktion .
2 .
Få højt blodtryk og diabetes under kontrol . Diabetes og højt blodtryk er almindelige årsager til erektil dysfunktion . Hvis du holder blodsukkeret stabilt og blodtryk niveauer på et sundt niveau , kan du forhindre erektil dysfunktion bliver et problem .

3 .
få sunde . Usunde vaner kan have en stor indvirkning i soveværelset og føre til erektil dysfunktion . Opretholde en sund kropsvægt , spise en sund kost , få regelmæssig motion og undgå rygning og tobaksvarer til at holde seksuelle funktion sunde. Det er også vigtigt at beskæftige sig med stress og depression til at holde erektil dysfunktion fra at blive et problem --- du skal også undgå ulovlig brug af narkotika .
4 .
Hvis du synes, at disse foranstaltninger aren ' t stand til at forhindre erektil dysfunktion , lave en aftale med din læge . Han kan være i stand til at hjælpe med at diagnosticere den underliggende årsag til problemet og ordinere medicin til behandling af den betingelse , således at erektil dysfunktion ikke påvirker dit sexliv .

gode råd og advarsler


 • Må ikke bekymre dig , hvis du bare har lejlighedsvis intimitet spørgsmålet --- det er kun betragtes erektil dysfunktion , hvis problemet opstår konsekvent .
 • Visse medikamenter kan også medføre problemer med seksuel funktion som en bivirkning , så tal med din læge om alle lægemidler , du tager .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.