hvordan man forebygger erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion også går under navnet " impotens . " Dette er en tilstand, hvor en mand ikke er i stand til at opretholde en erektion længe nok til at afslutte en seksuel oplevelse med sin partner . Dette kan ske alle så ofte i en mands liv, men når det bliver kronisk , kan det medføre alvorlige forstyrrelser i relationer og selvtillid . Hvis du prøver at undgå erektil dysfunktion , er der flere forebyggende skridt , at du kan følge
1 .
Opgiv cigaretter . Når du ryger , kan dine lunger lide skade, og din risiko for kroniske sygdomme som kræft kan gå op . Rygning skader også blodkar , der fører blodet til og fra din penis . Dette kan begrænse blodgennemstrømningen og føre til erektil dysfunktion . Hvis du ønsker at forhindre dette i at ske , stoppe med at ryge eller ikke starte . At være ekstra sikker , også undgå indånding passiv rygning .
2 .
Stop drikke alkohol . Overdreven indtagelse af alkohol kan skade leveren og hjernen . Det er også en risikofaktor for en nedsat lyst til sex og erektil dysfunktion . Undgå alkohol og illegale stoffer som hash for at forhindre dette i at ske . Hvis du vil drikke , så sørg for at gøre det i moderate mængder.

3 .
Få regelmæssig motion . Motion giver kroppen en række fordele . Det kan forbedre dit sortiment af bevægelse , giver dig bedre hjernefunktion , øge din muskelmasse og også styrke dine knogler . Det kan også forhindre erektil dysfunktion ved at forbedre din omsætning og holde din vægt nede . Ifølge Mayo Clinic , er fede mænd langt mere tilbøjelige til at lide erektil dysfunktion end normalvægtige mænd . Målet for 30 minutters motion på daglig basis . Eksempler på ting, du kan gøre inkludere styrketræning , løb , spiller basketball , trapper klatring, elliptiske uddannelse , langrend og rask gang .
4 .
Slap af dit sind . En erektion starter i sindet . Du skal være seksuelt ophidset og tryg for den proces skal finde sted . Hvis du lider af flere psykologiske faktorer som frygt , stress , angst , depression og skyldfølelse , du er modtagelig for at have erektil dysfunktion . For at forhindre at dette sker , deltage i sind /krop aktiviteter for at holde dig i ro. Eksempler på disse er yoga , tai-chi , muskelafspænding og meditativ vejrtrækning .
5 .

Undgå Cykelstole . Ridning en cykel er en god form eller hjerte-kar- øvelse, men det kan også komme med risici . Hvis du kører på cykel overdrevent , kan nerver bliver komprimeret i nærheden af din penis og erektil dysfunktion kan finde sted . For at forhindre dette i at ske , ikke ride en cykel i længere tid .
6 .
Få nok søvn . Når man fratager dig selv i søvn , kan du lide effekter på en mental og fysisk niveau . Overskydende træthed kan i sidste ende føre til erektil dysfunktion . For at forhindre dette , skal du følge Center for Disease Control og Forebyggelse 's anbefaling om at få syv til ni timers søvn hver nat .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.