hvordan man kan lave libido med urter

Af forskellige årsager , herunder lav hormoner , stress og dårlig kost , kan lav libido være et problem for både mænd og kvinder . Mens de underliggende årsager til lav libido er forskellige for hvert køn og hver enkelt , der er en række af urter til rådighed , der kan bruges til at behandle hver enkelt persons behov :

1 .
Start med en elskovsmiddel . Mens den underliggende årsag til lav libido behøver at være rettet på at øge det langsigtede , kan en elskovsmiddel hjælpe på kort sigt . Dette er ofte vigtigt for at øge selvtilliden . Både Damiana og Yohimbe kan arbejde hurtigt for at stimulere lyst , men fordi begge af disse kan have bivirkninger , dem, som har brug for en elskovsmiddel for en lang periode bør vælge en mere sikker urt som Maca rod eller epimedium , som ikke udgør så mange bivirkninger .
2 .

Vælg en urt , der vil balancere hormon niveauer . Både hanner og hunner har brug for afbalancerede hormoner for at have en sund sexlyst . Kinesisk ginseng og sarsaparilla kan hæve testosteron niveauer , hvilket gør dem gode valg for mænd . Ifølge Mark Stengler , ND , kan sepia balance kvindelige hormoner . Muira pauma er også en glimrende urt for kvinder , da det kan øge vaginal smøring .
3 .
Tilføj en urt , der vil styrke binyrer . For at afhjælpe lav libido på længere sigt , skal binyrerne skal styrkes, så de producerer mange af de kønshormoner og hjælper kroppen behandle stress . Ifølge Steve Schechter , ND , bi pollen kan stimulere binyrer og forbedre libido . Schizandra og ashwangandha er adrenal styrkemidler , som også er mild afrodisiakum .

gode råd og advarsler


 • Overvej at bruge et naturlægemiddel formel til formål at øge libido . Mens valget urter separat giver dig mulighed for at designe en urte regime er specifikke for dine behov , kan det være dyrt og tidskrævende . Mange virksomheder tilbyder nu mandlige-og kvindelige-specifikke tonics , som ofte vil omfatte en kombination af urter , der vil fungere som afrodisiaka , balance hormoner og styrke binyrer .
 • ikke forvente natten resultater . Mange krydderurter , især dem , der balance hormoner og styrker binyrer , kan tage fire til seks uger til at begynde at arbejde . For at se varige resultater, er det vigtigt at tage disse urter på regelmæssig basis .
 • Kontakt din læge, før du tager nogen naturlægemidler kosttilskud for at sikre, at de ikke vil gribe ind med medicin .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.