hvordan man kan øge sædceller frugtbarhed

At blive gravid , både manden og kvinden skal være frugtbar-kvinden har til at frigive et æg , og manden har til at frigive sunde sædceller . God frugtbarhed for mænd indebærer producere en masse sperm-strukturelt sunde og raske sædceller-sædceller , der er i stand til at svømme op til ægget og bryde igennem for at befrugte det . Du kan gøre ting for at sikre sperm levedygtighed
1 .
Minimer din stress . Stress er relateret til fertilitet-især produktionen af sædceller , Mayo Clinic siger . At øge sædproduktionen og forebygge problemer med seksuel funktion , så prøv meditation , motion og afslapning teknikker til at holde stress på afstand .
2 .
Exercise. Kom regelmæssig fysisk aktivitet fordele alle dele af kroppen-selv din reproduktive system . Bare vær sikker på ikke at udøve til det punkt af udmattelse , da det kan faktisk nedsætte fertiliteten .

3 .
Opretholde en sund kropsvægt . Mayo Clinic siger er for tung eller for tynd kan påvirke sperm produktion, både i mængde og i sundheds -og kvaliteten af sæd . Med regelmæssig motion , en lille kalorie-tælling og en sund kost , kan du opnå en sund kropsvægt og øge dine chancer for at producere masser af sunde sædceller .
4 .
Tag antioxidant kosttilskud , som kan gavne din generelle sundhed , herunder reproduktiv sundhed . Antioxidanter kan øge dine chancer for at producere gode, kvalitet sæd , siger Mayo Clinic , så tilføj masser af frugt og grønt til din kost for at få din fylde .
5 .

Tilføj en daglig multivitamin til din rutine . Mænd har brug for vitaminer og mineraler folinsyre , selen og zink til at producere masser af sædceller , som er sunde og gode svømmere , de Mayo Clinic siger . Under en multivitamin dagligt kan give disse nødvendige næringsstoffer .
6 .
Vide hvad man skal undgå . Så mange ting , som der er at gøre for at øge sperm sundhed , bør mange ting undgås . Undgå overdreven alkoholforbrug , rygning og stoffer-herunder steroider . Du bør også holde det genitale område cool , at man undgår varme bade , stramme bukser og undertøj , som kan øge temperaturen . Når du har samleje , springe smøremiddel , da det kan forsinke sperm ned-medmindre det er en grøntsag base , Mayo Clinic , siger

gode råd og advarsler


<. li > Når du har boostet din fertilitet , bedst mulige chancer for at blive gravid ved timing samleje , når kvinden er ægløsning .
 • Hvis du oplever problemer med at få børn , se en læge for at få din sæd testet .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.